Top kripto

  Trump támogatja az amerikai Bitcoin bányászat után találkozó után iparági vezetők

  Donald Trump megerősítette, hogy támogatja a Bitcoin-bányászat iparágát. Szerdán találkozót tartott több amerikai kriptobányászati vállalat felsővezetőjével.

  Egy június 11-i bejegyzésben a Truth Social platformján Trump kifejezte azon kívánságát, hogy minden megmaradó Bitcoin „MADE IN THE USA!!!” legyen. Azzal érvelt, hogy ez a kezdeményezés hozzájárulna ahhoz, hogy az ország „energiadominanciát” érjen el.

  Trump a Bitcoint a nemzet „utolsó védelmi vonalának” is nevezte a központi banki digitális valuta (CBDC) bevezetésével szemben. Ennek ellenére Jerome Powell, a Federal Reserve elnöke márciusban kijelentette, hogy az USA távol áll attól, hogy bármilyen formában fontolóra vegye, nemhogy elfogadja a CBDC-t.

  Trump vendégül látja a Bitcoin-bányászat vezetőit, hogy támogassa az USA energiaipari dominanciáját

  A Trump floridai Mar-a-Lago rezidenciáján tartott találkozón olyan neves személyiségek vettek részt, mint a Riot Platforms vezérigazgatója, Jason Les, a közpolitikai vezető Brian Morgenstern, a CleanSpark ügyvezető elnöke, Matthew Schultz és a TeraWulf igazgatósági tagja, Amanda Fabiano.

  Fabiano megosztotta, hogy a csoport megvitatta, hogyan segíthet a Bitcoin-bányászat az elektromos hálózat megerősítésében és a munkahelyteremtés elősegítésében. Hangsúlyozta az iparág potenciális előnyeit az energetikai infrastruktúra és a foglalkoztatási lehetőségek szempontjából.

  Schultz elmondta Bloomberg, hogy Trump támogatásáról biztosította a Bitcoin-bányászati ágazatot, amennyiben novemberben elnökké választják. Kiemelte Trump’elkötelezettségét az iparág iránt, és azt a pozitív hatást, amelyet az ő vezetése alatt gyakorolhatna.

  Amanda Fabiano a Bitcoin-bányászat politikai kihívásairól és előnyeiről beszélget.

  Fabiano rámutatott, hogy a Bitcoin-bányászat jelentős politikai kihívásokkal nézett szembe a félretájékoztatás és a téves narratívák miatt. Hangsúlyozta, hogy a politikusoknak fel kell világosítaniuk magukat a Bitcoin és a bányászati folyamatok előnyeiről.

  Jelenleg az ágazat politikai nyomás alatt áll az olyan javaslatok miatt, mint Joe Biden elnök 30%-os villamosenergia-adója a Bitcoin-bányászokra. Emellett folyamatos aggodalmak merülnek fel az iparág kibocsátásával, energiafogyasztásával és az elektromos hálózatokra gyakorolt potenciális hatásával kapcsolatban.

  Míg Trump korábban, 2021-es elnöksége idején átverésnek bélyegezte a Bitcoint, azóta megváltoztatta álláspontját. Úgy tűnik, hogy ez a változás a 2024-es elnökválasztás közeledtével az iparág most már befolyásos lobbicsoportjainak támogatását igyekszik megszerezni.

  Trump a közelmúltban hangsúlyozta, hogy az Egyesült Államoknak nem szabad megelégednie a „második hellyel” a kriptopénzek terén. Június elején még „kriptoelnöknek” is nyilvánította magát.

  Az elnökválasztási kampánya támogatására Trump elkezdte elfogadni a kriptopénz adományokat, és nemrégiben vacsorát adott a Mugshot non-fungible tokenjei (NFT) tulajdonosainak.

  Június 10-én Trump először találkozott egy felügyelőtisztjével, miután május 30-án bűnösnek találták 34 bűncselekményben üzleti nyilvántartások meghamisítása miatt. A Mar-a-Lago üdülőhelyéről folytatott virtuális kihallgatás rövid és eseménytelen volt, a The Hill által idézett források szerint kevesebb mint 30 percig tartott.

  Ismerje meg Yana-t, a több mint hétéves tapasztalattal rendelkező kriptopénz szakértőnket. Kiterjedt technológiai ismeretekkel rendelkezik, különösen a blokklánc és a decentralizált pénzügyek innovatív területein. Yana kiválóan ért a részletes útmutatók, úgynevezett fehér könyvek megírásához, valamint a tokenomikával kapcsolatos tanácsadáshoz, am ..