A szolgáltatási szerződés feltételei

A cryptoguide.hu törekszik arra, hogy a cryptoguide.hu weboldalon vagy a Cryptoguide aldomainek oldalain található valamennyi információ pontos és naprakész legyen. Ugyanakkor nem vállalunk felelősséget a cryptoguide.hu weboldalon keresztül linkelt külső weboldalak tartalmáért. A harmadik felek tartalmának használata az Ön saját felelősségére történik.

A cryptoguide.hu nem vállal felelősséget az ezen a weboldalon található anyagokra való hagyatkozásból eredő veszteségekért vagy károkért.

Felhívjuk figyelmét, hogy bár a weboldalon létrehozott és közzétett anyagok nagy része nem pénzügyi jellegű, a cryptoguide.hu nem pénzügyi forrás, és a szerzők és más közreműködők véleménye a sajátjuk, és nem minősül pénzügyi tanácsadásnak. Ha ilyen tanácsra van szüksége, a Cryptoguide erősen ajánlja, hogy kérjen szakmai tanácsot.

A weboldalon található összes anyag kizárólag tájékoztató jellegű. A jelen anyagban semmi sem minősül befektetési tanácsadásnak.

Ön kifejezetten beleegyezik, hogy kártalanítja, megvédi és mentesíti a Cryptoguide-ot, annak kapcsolt vállalkozásait, tisztviselőit, igazgatóit, alkalmazottait, ügynökeit és harmadik fél szolgáltatókat minden olyan követelés, költség, kár, veszteség, kiadás és egyéb felelősség alól, beleértve az ügyvédi díjakat és költségeket, amelyek a Cryptoguide használatából, a jelen felhasználói megállapodás megsértéséből és/vagy bármely harmadik fél vagy személyek bármely jogának megsértéséből erednek vagy azzal összefüggésben állnak.

Nem vállalunk felelősséget semmilyen különleges, közvetett, következményes, véletlenszerű, büntető jellegű vagy példamutató kárért, akár kártérítési, szerződéses vagy más jogi elméleten alapul, vagy bármilyen módon kapcsolódik a jelen megállapodáshoz vagy a Cryptoguide használatához vagy annak megkísérelt használatához, beleértve, de nem kizárólagosan a nyereség, jó hírnév, használat vagy adatok elvesztését. Ez a felelősségkorlátozás nem vonatkozik még akkor sem, ha tájékoztattak minket az ilyen károk lehetőségéről. Egyes joghatóságok nem teszik lehetővé a hallgatólagos szavatosság kizárását, illetve nem korlátozzák vagy zárják ki a véletlen vagy következményes károkért való felelősséget, így a fenti kizárások nem feltétlenül vonatkoznak Önre. Önt egyéb jogok is megilletik, amelyek országonként eltérőek lehetnek.

Ön beleegyezik, hogy kártalanít, megvéd és ártalmatlanít minket, a kapcsolt vállalkozásokat és harmadik fél szolgáltatókat, valamint ezek igazgatóit, alkalmazottait, ügynökeit és tisztviselőit minden olyan követeléssel, követeléssel és kárral (tényleges és következményes) szemben, amely ismert vagy ismeretlen, nyilvánosságra hozott vagy nyilvánosságra nem hozott, és amely a Cryptoguide szolgáltatás használatából ered, vagy azzal bármilyen módon összefügg.

Az Ön és köztünk a jelen Felhasználói megállapodásból eredő vagy azzal kapcsolatos bármely követelésre vagy jogvitára az Egyesült Királyság és London városának törvényei az irányadók, tekintet nélkül a kollíziós jogi rendelkezésekre.

Adatvédelmi irányelvek

A cryptoguide.hu (“mi”, “minket”, “miénk”, “minket”, “a Webhely” vagy “Cryptoguide”) tiszteletben tartja az Ön magánéletét. A jelen adatvédelmi szabályzat (“Szabályzat”) azokra a személyes információkra és ügyféladatokra (“Információ”) vonatkozik, amelyeket a Cryptoguide a weboldalunkon, a Cryptoguide – Blockchain & Ethereum News böngészőalkalmazáson vagy bármely más olyan forráson keresztül kap, amelyhez a jelen szabályzat kapcsolódik vagy kapcsolódik.

Ez a szabályzat leírja, hogy milyen információkat gyűjtünk a weboldalunk látogatóiról (“Ön”, “az Ön”), és hogyan használjuk fel ezeket az információkat. Azt is elmagyarázza, hogyan védjük az Ön adatainak biztonságát, és hogyan léphet kapcsolatba velünk az adatvédelmi gyakorlatunkkal kapcsolatban.

A 2016/679 általános adatvédelmi rendeletnek és a végrehajtási jogszabályoknak (“GDPR”) megfelelően mi vagyunk az általunk feldolgozott személyes adatok adatkezelője.

Az általunk gyűjtött adatok típusai
1.1 Nem személyes adatok:
1.1 (a) Amikor Ön meglátogatja a cryptoguide.hu weboldalt, rendszerünk automatizált eszközökkel, többek között, de nem kizárólagosan webszerver naplók, JavaScript és hasonló technológiák segítségével gyűjti a weboldal Ön általi használatára vonatkozó információkat.
1.2 Személyes adatok:
1.2 (a) Az Ön személyes adatait a következő forrásokból szerezhetjük be:
(i) közvetlenül Öntől (a weboldalon vagy online űrlapokon keresztül); és/vagy
(ii) harmadik felektől, a szolgáltatásaink nyújtásában segítő szolgáltatóktól, vagy az Ön közösségi média fiókjaiból, amelyeket az online szolgáltatásainkba való bejelentkezéshez használt.
1.2 (b) Azzal, hogy Ön önkéntesen személyes adatokat ad meg nekünk, többek között a Weboldalon keresztül, kifejezetten és visszavonhatatlanul hozzájárul ahhoz, hogy személyes adatait a jelen Adatvédelmi irányelveknek megfelelően használjuk fel. Azzal, hogy személyes adatokat bocsát rendelkezésünkre, Ön tudomásul veszi és elfogadja, hogy az ilyen személyes adatok az Ön jelenlegi tartózkodási helyéről a Webhelyre és harmadik fél által engedélyezett szerverekre továbbíthatók, kivéve, ha ezt a vonatkozó jogszabályok megengedik.
1.2 (c) A jelenlegi vagy leendő egyéni látogatóinkra vonatkozó személyes adatok következő kategóriáit gyűjthetjük:
(a) Kapcsolattartási adatok;
(b) az Ön IP-címe és egyedi mobileszköz-azonosítók (pl. eszközazonosító, hirdetési azonosító, MAC-cím);
(c) az Ön eszközére vonatkozó információk, például gyártó, operációs rendszer, böngésző típusa és nyelve;
(d) átfogó helymeghatározási információk;
(e) pontos földrajzi helymeghatározási információk;
(f) sütik és hasonló technológiák segítségével gyűjtött információk.
(g) olyan információk, amelyeket akkor kapunk, amikor Ön harmadik fél eszközén (például Facebook, Google vagy Contacts) keresztül csatlakozik a szolgáltatásunkhoz;
(h) hirdetési és elemzési célú információk, hogy jobb szolgáltatást nyújthassunk Önnek;
(i) a böngésző típusa, amelyet a Szolgáltatásokkal való interakcióhoz használ (például az utazással kapcsolatos visszajelzései);
(j) a weboldalunk használatára vonatkozó információk (pl. meglátogatott oldalak, földrajzi elhelyezkedés, a weboldalon töltött idő, webes események);
(k) az Ön online marketing preferenciái; és/vagy
(l) bármely más információ, amelyet Ön úgy dönt, hogy megad nekünk.
1.3 További információk:
1.3 (a) Fenntartjuk a jogot, hogy időről időre ügynökeinken keresztül információkat kapjunk a Weboldalunkat látogató jogi személyekről.
1.3 (b) Kaphatunk információkat a jogi személy weboldaláról, a jogi személy nevéről, a jogi személy elérhetőségeiről, beleértve a céges e-mail címeket, az alapítás országáról és a jogi személy ICO linkjéről (ha van ilyen).
1.4 A jelen szabályzatban leírt információk megszerzéséhez webböngésző-bővítményt használhatunk. A böngésző plug-inünk csak bizonyos információkhoz férhet hozzá, amelyekhez Ön kifejezetten hozzáférést adott. Nem kapjuk meg és nem követjük nyomon az Ön böngészési előzményeit.

Hogyan gyűjtünk információkat?
2.1 Csak akkor gyűjthetünk Önről személyes adatokat, például az Ön e-mail címét és nevét, ha Ön ezeket önkéntesen megadja nekünk. Ön bármikor lemondhat a személyes adatok megadásáról. Nem személyes adatokat gyűjthetünk Önről, amikor Ön interakcióba lép a weboldalunkkal.
Hogyan használjuk fel az általunk gyűjtött információkat?
3.1 A nem személyazonosításra alkalmas információkat a következő célokra használjuk fel:
(a) annak megakadályozására, hogy felesleges reklámokat jelenítsünk meg Önnek, vagy hogy megakadályozzuk, hogy a szükségesnél többször látogassa a Weboldalt;
(b) az oldalunkat látogatók teljes számának kiszámítására, valamint annak kiszámítására, hogy az oldal mely részei a legnépszerűbbek;
(c) weboldalaink tartalmának javítása, valamint weboldalaink tartalmának és kialakításának személyre szabása érdekében;
(d) hogy a weboldalon az Ön által kért információkat, például cikkeket, híreket, jelentéseket, elemzéseket stb. nyújtsunk Önnek;
3.2 Olyan területek, amelyeken felhasználhatjuk az Ön személyes adatait, például hírlevelek küldése, visszajelzések küldése, különösen a cikkekhez való hozzászólás lehetősége, interaktív űrlapok. Ha Ön megadta nekünk az e-mail címét, akkor – amennyiben Ön ehhez hozzájárult – alkalmanként promóciós e-maileket kaphat tőlünk és gondosan kiválasztott partnereinktől, amelyekben tájékoztatjuk Önt különleges ajánlatokról vagy szolgáltatásokról. A weboldal működésével kapcsolatos adminisztratív értesítésekkel kapcsolatos e-maileket is kaphat tőlünk. Ön bármikor visszavonhatja az elektronikus marketingüzenetek fogadásához adott hozzájárulását, ha a Cryptogide-nak elküldi a lemondó nyilatkozatot, vagy a Cryptogide e-mailben található gombra (“lemondó gomb”) kattintva.
3.3 Megoszthatjuk az Ön adatait a következő harmadik felekkel:
(a) technikai támogató szolgáltatók, akik segítenek a weboldalunk és infrastruktúránk karbantartásában,
(b) harmadik fél szoftverszolgáltatókkal, amennyiben a harmadik fél szolgáltató a mi nevünkben kezeli a vonatkozó személyes adatokat;
(c) szakmai tanácsadók, például ügyvédek, könyvelők, adótanácsadók, könyvvizsgálók és biztosítási alkuszok;
(d) szolgáltatók, akik segítenek minket a termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatos vélemények kialakításában és összegyűjtésében;
(e) reklám- és promóciós ügynökségeink, akik marketingkampányokat hajtanak végre a nevünkben, és olyan termékeinket vagy szolgáltatásainkat reklámozzák, amelyek az Ön számára érdekesek lehetnek; és/vagy
(f) szolgáltatók, akik segítenek minket szolgáltatásaink nyújtásában.
3.4 Az Ön adatait átadhatjuk a bűnüldöző vagy kormányzati hatóságoknak.
Közzétehetjük az Ön személyes adatait, ha azt a törvény megköveteli, hogy kivizsgáljuk, megelőzzük vagy intézkedjünk illegális tevékenységek, feltételezett csalás, szellemi tulajdonjogaink megsértése, személyek fizikai biztonságát fenyegető potenciális veszélyek, szerződésszegések vagy a törvény által előírt helyzetek esetén.

Sütik
4.1 A sütik olyan kis fájlok, amelyek anonim egyedi azonosítót tartalmazhatnak. A cookie-kat a Webhelyről az Ön böngészőjébe küldik, és az Ön számítógépének merevlemezén tárolják.
4.2 Sok más weboldalhoz hasonlóan mi is használunk sütiket az információk gyűjtésére. Weboldalunkon sütiket használunk, hogy információkat gyűjtsünk az Ön látogatásáról, és lehetővé tegyük az egyik oldalról a másikra való átmenetet, a látogatások nyomon követését, valamint annak meghatározását, hogy weboldalunk mely területei és funkciói népszerűek. Ez segít nekünk visszajelzéseket gyűjteni, hogy folyamatosan fejleszteni tudjuk weboldalunkat és jobban ki tudjuk szolgálni ügyfeleinket. A sütik nem teszik lehetővé számunkra, hogy személyes adatokat gyűjtsünk Önről, és általában nem tároljuk az Ön által megadott személyes adatokat a sütikben.
4.3 Ha szeretné, ellenőrizheti és/vagy törölheti a sütiket. Törölheti a számítógépén már tárolt cookie-kat, és a legtöbb böngészőt úgy állíthatja be, hogy megakadályozza a cookie-k tárolását a számítógépén. Ha azonban ezt megteszi, előfordulhat, hogy weboldalunk egyes szolgáltatásai és funkciói nem működnek.

Adattárolás
5.1 Az Ön adatait addig őrizzük meg, ameddig az szükséges ahhoz, hogy szolgáltatásainkat nyújtsuk, vagy hogy eleget tegyünk jogi kötelezettségeinknek. Az Ön adatait a jogi kötelezettségeink teljesítéséhez, a viták rendezéséhez és a szerződéseink érvényesítéséhez szükséges mértékben megőrizzük és felhasználjuk.
5.2 Ön bármikor megerősítést kaphat arról, hogy az Önre vonatkozó személyes adatok feldolgozása folyamatban van-e vagy sem, ha kapcsolatba lép velünk a [email protected] címen.
5.3 Önnek bármikor joga van hozzáférni az adataihoz és exportálni azokat a [email protected] címre küldött kéréssel.

Adatvédelmi panaszok
6.1 Amennyiben az Ön adatainak feldolgozására az EU általános adatvédelmi rendelete vonatkozik, az Ön adatainak fent leírtak szerinti feldolgozása során jogos érdekeinkre fogunk hivatkozni. Önnek joga van ahhoz, hogy bármikor tiltakozzon adatai marketingcélú felhasználása ellen, ha egy erre szolgáló gombra kattint, és leiratkozik az e-mailekről. A feldolgozás ellen a [email protected] e-mail címre küldött e-mailben is tiltakozhat.
6.2 Komolyan vesszük az Ön adatvédelmét. Ha úgy véli, hogy az Ön adataival kapcsolatban nem a jelen adatvédelmi szabályzatnak megfelelően jártunk el, akkor az Adatvédelmi Hatósághoz fordulhat a [email protected] címen. Kérjük, üzenetében a lehető legrészletesebben fejtse ki, hogy Ön szerint a webhely miért nem tartotta be a jelen Adatvédelmi szabályzatot. Panaszát haladéktalanul kivizsgáljuk, és 30 napon belül válaszolunk Önnek.

Hogyan védjük a személyes adatokat
7.1 Adminisztratív, technikai és fizikai biztosítékokat alkalmazunk, amelyek célja az Önről tárolt személyes adatok védelme a véletlen, jogellenes vagy jogosulatlan megsemmisítés, elvesztés, megváltoztatás, hozzáférés, nyilvánosságra hozatal vagy felhasználás ellen.
7.2 Megfelelő biztonsági intézkedéseket hoztunk annak érdekében, hogy megakadályozzuk az Ön adatainak véletlen elvesztését, hozzáférését vagy jogosulatlan felhasználását, megváltoztatását vagy nyilvánosságra hozatalát. Ezenkívül az Ön adataihoz való hozzáférést azokra az alkalmazottakra, ügynökökre, vállalkozókra és egyéb harmadik felekre korlátozzuk, akiknek tudniuk kell. Ők csak az utasításainknak megfelelően dolgozzák fel az Ön adatait, és titoktartási kötelezettség terheli őket.
Az adatok megsértése esetén eljárásokat alkalmazunk, és amennyiben törvényi kötelezettségünk van rá, értesítjük Önt és az illetékes szabályozó hatóságot az adatok megsértéséről.

Mennyi ideig őrizzük meg az Ön személyes adatait?
8.1 Csak addig őrizzük meg az Ön személyes adatait, ameddig az Ön weboldalunkon történő megkeresésével vagy a weboldalunk használatával kapcsolatos adatgyűjtéshez szükséges.
9 Harmadik felekre mutató linkek
9.1 Időről időre, saját belátásunk szerint, harmadik felek termékeit vagy szolgáltatásait is felvehetjük vagy kínálhatjuk a Weboldalon. Ezek a harmadik fél szolgáltatók különálló és független adatvédelmi irányelvekkel rendelkeznek. Ezért nem vállalunk felelősséget ezen összekapcsolt szolgáltatások tartalmáért és működéséért. Mindazonáltal igyekszünk megóvni weboldalunk integritását, és szívesen fogadjuk az ezekkel a szolgáltatásokkal kapcsolatos visszajelzéseket.

Analitika
10.1 Annak érdekében, hogy megállapítsuk, hányan látogatják a weboldalunkat, és hogy jobban megértsük a látogatóinkat leginkább érdeklő területeket, fenntartjuk a jogot, hogy webanalitikai cégekkel dolgozzunk együtt, akik a mi céljainkra gyűjtik ezeket az információkat. További információkért kérjük, olvassa el az általunk használt webanalitikai cég, a Google Inc. adatvédelmi szabályzatát: http://www.google.com/intl/en/privacy.html.

Az adatvédelmi szabályzat módosításai
11.1 Jelen Adatvédelmi szabályzat időről időre és előzetes értesítés nélkül frissíthető, hogy tükrözze az adatvédelmi gyakorlatunkban bekövetkezett változásokat. A lényeges változásokról úgy értesítjük Önt, hogy az Adatvédelmi szabályzatot jól láthatóan közzétesszük a weboldalunkon, és az Adatvédelmi szabályzat tetején feltüntetjük, hogy mikor frissítettük utoljára.

Gyermekek
12.1 Nem kérünk és nem gyűjtünk személyes adatokat olyan személyektől, akik még nem töltötték be a 16. életévüket, vagy az Ön országában a beleegyezési korhatárt, ha az magasabb. Ha Ön még nem töltötte be a 16. életévét vagy az Ön országában a beleegyezési korhatárt, nem adhat meg személyes adatokat ezen a Webhelyen.

Az Ön jogai
13.1 Önnek joga van ahhoz, hogy tájékoztatást kapjon tőlünk arról, hogy hogyan kezeljük az Ön személyes adatait, hogy megtekinthesse az Önről tárolt személyes adatok másolatát, és kérheti, hogy módosítsuk, helyesbítsük vagy töröljük személyes adatait a rendszereinkből. Korlátozhatja, korlátozhatja vagy tiltakozhat személyes adatainak feldolgozása ellen is. Nem hozunk kizárólag automatizált feldolgozáson alapuló döntéseket, ideértve a profilalkotást is.
Ha egyszer már megadta nekünk a hozzájárulását az adatai felhasználásához, azt bármikor visszavonhatja. Felhívjuk figyelmét, hogy még ha vissza is vonja hozzájárulását, akkor is hivatkozhatunk az Ön hozzájárulására, amely a hozzájárulás visszavonása előtt a személyes adatainak feldolgozásának jogalapja volt.
Ön tiltakozhat személyes adatainak felhasználása ellen, amennyiben jeleztük, hogy ehhez jogos üzleti érdekünk fűződik.
13.2. Ha szeretné kérni, hogy a továbbiakban ne használjuk vagy kezeljük az Ön adatait az Ön számára nyújtott szolgáltatások nyújtásához, és szeretné visszavonni személyes adatait, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a [email protected] címen. Kérésére harminc (30) napon belül válaszolunk.

Jogok és jogorvoslatok
14.1 A jelen Szabályzatban foglalt ellenkező értelmű rendelkezések ellenére megtarthatjuk vagy nyilvánosságra hozhatjuk az Ön adatait, ha úgy véljük, hogy ez ésszerűen szükséges egy törvény, rendelet, jogi eljárás vagy kormányzati kérés teljesítéséhez, egy személy biztonságának védelme, csalás, biztonsági vagy technikai problémák kezelése, vagy jogaink, illetve saját magunk vagy látogatóink jogainak vagy tulajdonának védelme érdekében.
14.2 A Cryptoguide nyilvánosságra hozhatja az Ön személyes adatait a bűnüldöző hatóságok, adatvédelmi hatóságok, kormányzati tisztviselők és más ügynökségek számára, ha a Cryptoguide törvényileg köteles erre, vagy ha ez szükséges a látogatók és a Cryptoguide biztonságának védelme érdekében.

Kapcsolatfelvétel
15.1 Ha bármilyen kérdése van a jelen Adatvédelmi irányelvekkel, weboldalunk gyakorlatával vagy a weboldalunkkal kapcsolatos ügyleteivel kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a [email protected] címen.

Személyes adatok továbbítása az EU/EGT-n kívülre
Az Ön személyes adatait továbbítjuk az EU-ban és az EU-n kívül található leányvállalatainknak. A Cryptoguide EGT-n kívüli leányvállalatainak történő nemzetközi adattovábbításait az EU Bizottsága által az adatkezelők és adott esetben az adatfeldolgozók számára elfogadott szabványos szerződéses záradékok szabályozzák.
Személyes adatokat továbbítunk olyan harmadik fél eladóknak, szolgáltatóknak vagy beszállítóknak, akiket azzal bíztunk meg, hogy a nevünkben és irányításunk alatt szolgáltatásokat vagy funkciókat végezzenek. Amennyiben ezek az értékesítők az EU-ban székhellyel rendelkeznek, biztosítjuk, hogy szerződéses kötelezettséget vállalnak az uniós adatvédelmi szabályok betartására. Az e szervezetekkel kötött szerződéseinkben azt is biztosítjuk, hogy a személyes adatokat csak a mi utasításainknak megfelelően dolgozzák fel, hogy a megállapodás szerinti szolgáltatásokat nyújthassák, és megvédjék a rájuk bízott személyes adatok integritását és bizalmas jellegét.
Személyes adatokat adhatunk át tanácsadóinknak, tanácsadóinknak, bűnüldöző és egyéb hatóságoknak (például adó- és társadalombiztosítási hatóságoknak), rendőrségnek, ügyészeknek, bíróságoknak és törvényszékeknek is. Mindezen címzettek felelősek azért, hogy megfeleljenek az uniós adatvédelmi szabályoknak.

Hozzáférés a
A Honlaphoz való hozzáféréssel és annak használatával Ön elfogadja, hogy a Honlap tartalmát vagy annak bármely részét, beleértve a szöveget, képeket, grafikákat, videót, hanganyagot, szoftvert vagy bármely más formát (“Tartalom”) kizárólag személyes, nem kereskedelmi célú felhasználásra töltheti le.

A fentiekben meghatározottak kivételével a Cryptoguide előzetes írásbeli engedélye nélkül Ön semmilyen módon nem másolhatja, reprodukálhatja, sokszorosíthatja, reprodukálhatja, továbbíthatja, sugározhatja, közzéteheti, tárolhatja (bármilyen adathordozón), sugározhatja, továbbértékesítheti, nyilvánosan bemutathatja vagy nyilvánosan előadhatja, adaptálhatja vagy módosíthatja.

A Cryptoguide tulajdonában van minden szellemi tulajdonjog, beleértve a szerzői jogokat is, a rendelkezésre bocsátott (vagy letöltésre bocsátott) tartalom tekintetében. Minden jog fenntartva.

Atruna

A Cryptoguide “ahogy van” alapon és mindenféle garancia nélkül kerül rendelkezésre bocsátásra. Mi és a kapcsolt vállalkozásaink és harmadik fél szolgáltatók kizárunk mindenfajta garanciát, legyen az kifejezett vagy hallgatólagos, beleértve, de nem kizárólagosan, az eladhatóságra, a meghatározott célra való alkalmasságra és a jogsértésmentességre vonatkozó hallgatólagos garanciákat, valamint minden egyéb szóbeli vagy elektronikus garanciát, feltételt, nyilatkozatot vagy garanciát. A számítógépén vagy mobileszközén lévő felhasználói anyagok károsodásáért, használatának elvesztéséért vagy elvesztéséért kizárólag Ön felelős.

Ön teljes mértékben felelős mindenért, amit tesz, és minden információért, amit a Cryptoguide-ra továbbít vagy tesz közzé. Nem vállalunk jogi felelősséget semmilyen olyan felhasználói tartalomért vagy tevékenységért, amely bármilyen módon sérti a törvényt vagy harmadik felek vagy személyek jogait.

Célunk, hogy Önt és a közösséget szolgáljuk, és Ön elfogadja, hogy ha problémái vagy vitái vannak, akkor azokat jelzi nekünk, és mi megpróbáljuk informálisan megoldani. Visszajelzéseivel és problémáival itt, vagy a [email protected] e-mail címen léphet velünk kapcsolatba.