Top kripto
  Top kripto

   Strike Bitcoin App indul az Egyesült Királyságban: Feloldja a globális átutalásokat

   A Bitcoin Lightning fizetési alkalmazás, a Strike elindult az Egyesült Királyságban. Ez a bővítés lehetővé teszi az Egyesült Királyság lakosai számára, hogy globális szinten vásároljanak, eladjanak és utaljanak bitcoint.

   A Jack Mallers által alapított Strike a Lightning Network erejét kihasználó mobilalkalmazásán keresztül igyekszik elérhetővé és felhasználóbaráttá tenni a Bitcoint. Az Egyesült Királyságban történő indulással a Strike világszerte 100 országra terjesztette ki a hatókörét.

   Jack Mallers kifejezte a vállalat elkötelezettségét a Bitcoin elterjedésének növelése és szolgáltatásainak globális biztosítása mellett, a különböző szabályozások bonyolultsága ellenére. „A munkánk még messze nem ért véget” – hangsúlyozta.

   Ahhoz, hogy a Strike-ot az Egyesült Királyságban használhassák, a felhasználóknak ki kell tölteniük egy „alkalmassági értékelő” kvízt a Bitcoinról, ahogyan azt a helyi szabályozás előírja. Az alkalmazás standard kockázati figyelmeztetéseket is tartalmaz, hogy tájékoztassa a felhasználókat a lehetséges kockázatokról.

   Az Egyesült Királyság ügyfelei számos, a Strike által kínált funkciót használhatnak. Ezek közé tartozik a Bitcoin azonnali banki átutalással történő vásárlása, a kényelem érdekében ismétlődő vásárlások beállítása, valamint a nagyobb ellenőrzés érdekében a Bitcoin kivétele saját letétbe helyezett pénztárcákba.

   Az alkalmazás a Lightning Network segítségével azonnali, korlátlan és ingyenes fizetéseket tesz lehetővé a Strike felhasználói között világszerte. Ez zökkenőmentes élményt nyújt a transznacionális átutalásokhoz, kiküszöbölve a súrlódásokat.

   Annak ellenére, hogy egyes vállalatok kivonulnak az Egyesült Királyság piacáról, a Strike terjeszkedése azt mutatja, hogy hisz a Bitcoinban rejlő lehetőségekben. Az Egyesült Királyság, mint a világ 6. legnagyobb gazdasága, jelentős lehetőségeket kínál a növekedésre és az elfogadásra.

   A Strike továbbra is elkötelezett abban, hogy a Bitcoin elérhetővé váljon mind a hétköznapi felhasználók, mind a vállalkozások számára világszerte. Annak ellenére, hogy a vállalatnak a régióra jellemző szabályozási kihívásokkal kell szembenéznie, keményen dolgozik azon, hogy megfeleljen a helyi törvényeknek, miközben biztosítja az alapvető funkciók és szolgáltatások nyújtását.

   Ismerje meg Yana-t, a több mint hétéves tapasztalattal rendelkező kriptopénz szakértőnket. Kiterjedt technológiai ismeretekkel rendelkezik, különösen a blokklánc és a decentralizált pénzügyek innovatív területein. Yana kiválóan ért a részletes útmutatók, úgynevezett fehér könyvek megírásához, valamint a tokenomikával kapcsolatos tanácsadáshoz, am ..