Top kripto
  Top kripto

   Rich Dad, Poor Dad szerzője azt jósolja, hogy a Bitcoin emelkedik 350K dollárra

   A neves személyes pénzügyi szerző, Robert Kiyosaki úgy véli, hogy a Bitcoin 2024. augusztus 25-re eléri a 350 000 dollárt. A „Rich Dad, Poor Dad” szerzője mindig is támogatta a Bitcoint, mint a hagyományos pénz megbízható alternatíváját.

   Egy nemrégiben megjelent bejegyzésében Kiyosaki azt vetítette előre, hogy a Bitcoin eléri a 350 000 dollárt, mivel nem bízik az amerikai vezetőkben. Kritizálta Biden elnököt, Janet Yellen pénzügyminisztert és Jerome Powell Fed-elnököt, „a 3 Stooges-nak a való életben” nevezve őket, és kifejezte meggyőződését, hogy inkompetenciájukról van szó.

   Kiyosaki azt tanácsolta, hogy vásároljunk több Bitcoint a rossz gazdasági vezetés elleni védekezésként. Gyakran bírálta az amerikai kormány kiadási és pénznyomtatási politikáját Biden alatt.

   Bár hosszú távon hisz a Bitcoinban, Kiyosaki két hónap alatt kitűzött 350 000 dolláros célja nagyon optimista. Ahhoz, hogy a Bitcoin augusztusra elérje ezt az árat, a jelenlegi 71 000 dollár körüli szintről több mint 380%-kal kellene emelkednie.

   Ennek ellenére Kiyosaki lát lehetőséget a Bitcoin erős növekedésére, és azt mondja, hogy előrejelzése „nem hazugság”. Az év elején támogatta az Ark Invest 2,3 millió dolláros hosszú távú Bitcoin árfolyam-előrejelzését.

   Ez a merész jóslat az amerikai spot Bitcoin ETF-ek megugrását követi, amelyek kedden minden idők második legnagyobb napi beáramlását tapasztalták, több mint 880 millió dollárral.

   A növekvő mainstream elfogadottság növelte Kiyosaki kilátásait. Azzal, hogy olyan nagy pénzügyi központok, mint Ausztrália, az Egyesült Királyság és az USA felkarolták a spot Bitcoin ETF-eket, a bizalom növekszik.

   Bár a 350 000 dollár augusztusra túlságosan optimistának tűnik, Kiyosaki hisz a Bitcoinban rejlő lehetőségekben, mint védelemben a szerinte rossz kormányzati politikával szemben. Arra buzdítja a befektetőket, hogy továbbra is vásárolják a Bitcoint.

   Ismerje meg Yana-t, a több mint hétéves tapasztalattal rendelkező kriptopénz szakértőnket. Kiterjedt technológiai ismeretekkel rendelkezik, különösen a blokklánc és a decentralizált pénzügyek innovatív területein. Yana kiválóan ért a részletes útmutatók, úgynevezett fehér könyvek megírásához, valamint a tokenomikával kapcsolatos tanácsadáshoz, am ..