Peter Brandt előrejelzése szerint a Bitcoin lehet az új Gold Standard

Kezdő

Kezdő kriptovaluta útmutató

Középhaladó

Középhaladó útmutató a blokkláncról és a kriptográfiáról

Szakértő

Kriptopénz hírek szakértők számára

A tapasztalt piaci elemző, Peter Brandt, akit a technikai elemzésben való jártasságáért ünnepelnek, nemrégiben megosztotta meglátásait a Bitcoin jövőbeli szerepéről, mint robusztus értéktároló, amely potenciálisan átveheti a hagyományosan a fiat valuták által betöltött szerepet.

Kiterjedt tapasztalataira reflektálva Brandt megjegyezte: “Szakmai hátterem abban a korszakban alakult ki, amikor az ellenséges vállalati felvásárlások uralták a pénzügyi kiadványok, például a Wall Street Journal és a Bloomberg címlapjait. Napjainkban azonban példátlan méretű felvásárlási kihívásnak vagyunk tanúi”, és ezzel megalapozta a Bitcoinról és annak a pénzügyi világra gyakorolt hatásáról alkotott véleményét.

”A Bitcoin BTC azért verseng, hogy az 1. szintű “értéktároló” szabvány legyen, amely felváltja a fiat valutákat és az államkötvényeket”.

Álláspontját tovább pontosította, mondván: “Nem arról van szó, hogy előre látom a fiat valuták eltűnését. A mindennapi tranzakciók, mint például az élelmiszervásárlás vagy az autó tankolása, továbbra is az olyan valutákra támaszkodnak majd, mint az USD, a jen és az EUR.

A kormányok továbbra is kitartanak majd az új valutaformák bevezetése mellett, és a jövőbeni címletekben talán olyan nagyok lesznek, mint a 100 dolláros bankjegy, amely a legkisebb elérhető valutaegység az Egyesült Államokban.”

Brandt, aki rendszeresen készít elemzéseket a Bitcoin árfolyamának alakulásáról, kifejezetten optimista a kriptopénz piaci pályájával kapcsolatban. A hónap elején olyan jelekre mutatott rá, amelyek a Bitcoin bikapiacának kezdetére utalnak.

Egy nemrégiben megjelent frissítésében pedig felülvizsgálta a Bitcoin árfolyamának csúcsára vonatkozó előrejelzését a folyamatban lévő bikapiaci ciklusban, amely várhatóan jövő év augusztusa/szeptembere körül ér véget, és előrejelzését 120 000 dollárról 200 000 dollárra emelte.

Januárban Brandt azonosított egy bizonyos ármintát a Bitcoin mozgásában, amely szerinte kulcsfontosságú a bika trend egészségének megőrzése szempontjából. Ezt a mintát “Hump…Slump…Pump…Dump”-ként írta le, hangsúlyozva annak fontosságát a pozitív piaci lendület fenntartásában. Ezen túlmenően elemzése túlmutat a Bitcoinon; erős makrogazdasági előítéletet fogalmazott meg a Bitcoin iránt, amely a fiat valuták leértékelődése közepette kivételes értékmegőrző jelölt.

Brandt nyíltan kifejtette: “Véleményem szerint a Bitcoin elsődlegesen értékmegőrző, és még mindig hatalmas lehetőségei vannak az értéknövekedésre. Szerintem minden szemét, beleértve az ETH-t is”.

Kezdő

Kezdő kriptovaluta útmutató

Középhaladó

Középhaladó útmutató a blokkláncról és a kriptográfiáról

Szakértő

Kriptopénz hírek szakértők számára