Top kripto
  Top kripto

   Mt. Gox hitelezők: Bitcoin visszafizetésekre akár 3 hónapig is várhatnak

   Az Mt Gox hitelezőinek akár három hónapot is várniuk kell a Bitcoin és Bitcoin Cash visszafizetésekre. Ez attól függ, hogy melyik kriptotőzsdénél jelentették be követeléseiket, derül ki egy vagyonkezelői dokumentumból.

   A megszűnt kriptopénz-tőzsde vagyonkezelője 2024. 07. 05-én bejelentette, hogy a rehabilitációs tervet követően néhány kijelölt kriptotőzsde esetében megkezdődtek a visszafizetések.

   A vagyonkezelő kifejtette, hogy a kifizetések ütemezése tőzsdénként változik. A Kraken például 90 napot kap a kifizetések feldolgozására, míg a Bitstampnak akár 60 napot is igénybe vehet. A BitGo-nál 20 napon belül láthatóak lesznek a kifizetések, az SBI VC Trade és a Bitbank pedig egyaránt 14 napon belül fejezi be a kifizetéseket.

   Minden kijelölt kriptopénzváltónak vagy hozzá kell adnia a BTC-t vagy a BCH-t a hitelező számlaegyenlegéhez, vagy át kell utalnia egy kapcsolt pénztárcába bizonyos számú napon belül, miután megkapta azt a vagyonkezelőtől.

   A vagyonkezelő azt is megjegyezte, hogy a jogosult hitelezők számára a visszafizetéseket azonnal teljesítik, ha azok megfelelnek bizonyos feltételeknek. Ezek közé tartozik a regisztrált számlák érvényességének megerősítése, a kijelölt kriptotőzsdék általi megállapodás elfogadása és a vagyonkezelővel folytatott megbeszélések lezárása.

   Tranzakciókutató

   A mai napon 05/07/2024 korábban az Mt Gox 47.228,7 BTC-t, mintegy 2,71 milliárd dollár értékben utalt át egy tárcába. Az eszközöket ezután több tranzakcióban is átvitték, többek között 1,545 BTC-t, 85 millió dollár értékben, a Bitbank kriptotőzsde egyik forró tárcájába, az Arkham adatai szerint.

   Likvidációs hőtérkép

   A Bitcoin árfolyama ma egy ponton 54 000 dollár alá esett. Jelenleg 54 270 dolláron kereskednek vele, ami 6,48%-os csökkenést jelent az elmúlt 24 órában. Emellett a szélesebb kriptopiacon több mint 665 millió dolláros napi likvidáció történt a központi tőzsdéken.

   Ismerje meg Yana-t, a több mint hétéves tapasztalattal rendelkező kriptopénz szakértőnket. Kiterjedt technológiai ismeretekkel rendelkezik, különösen a blokklánc és a decentralizált pénzügyek innovatív területein. Yana kiválóan ért a részletes útmutatók, úgynevezett fehér könyvek megírásához, valamint a tokenomikával kapcsolatos tanácsadáshoz, am ..