Mikor lesz Altcoins Hit $1 Trillion? Crypto Expert Drops Prediction

Kezdő

Kezdő kriptovaluta útmutató

Középhaladó

Középhaladó útmutató a blokkláncról és a kriptográfiáról

Szakértő

Kriptopénz hírek szakértők számára

A szélesebb kriptopénz szektorban uralkodó fellendülés közepette az altcoin szegmens sem kivétel ez alól a felfelé ívelő pálya alól. Jelenleg az altcoinok piaci kapitalizációja rugalmasan egy sarkalatos küszöb felett áll, ami nem kerülte el Michaël van de Poppe kriptoelemző éles szemét.

Egy január 30-i keltezésű, terjedelmes bejegyzésben kifejtett meglátásai szerint a teljes kriptopiaci tőke, a Bitcoin (BTC) kivételével, átlépte a 675 milliárd dolláros jelentős mérföldkövet. Van de Poppe optimista a pályát illetően, és arra számít, hogy az elkövetkező két-négy hónapban tartósan emelkedni fog a hőn áhított 1 billió dolláros határ felé, vagy esetleg még az 1,25 billió dollárt is meghaladja.

A legerősebb altcoinok

Van de Poppe megfigyelései mélyebbre hatolnak az altcoin-piac dinamikájában, kiemelve egy figyelemre méltó változást, mivel sikeresen visszaszerezte a 200 hetes mozgóátlagot (MA), és a 675 milliárd dollár körüli egykori ellenállást támogató alappá alakítja át. Ez a stratégiai manőver megteremtette a felfelé ívelő trend alapjait, a következő ellenállási szintek pedig

a kriptokereskedési szakértő által azonosított 1 trillió és 1,257 trillió dollár körüli értéken helyezkednek el.

Ezen a dinamikus altcoin tájon belül bizonyos kriptovaluták nagyobb rugalmasságot és erőt mutatnak, mint mások. Példaértékű eset a Polygon (MATIC), amely robusztus technikai és fundamentális mutatókat mutat. Annak ellenére, hogy az előző évben kihívásokkal kellett szembenéznie, a MATIC célja az árfolyamának megduplázása, megcélozva az 1,25 és 1,50 dollár közötti sávot.

Továbbá az Ethereum (ETH), a piaci kapitalizáció alapján vezető altcoin, nemrégiben mérföldkövet ért el azzal, hogy 2022 októbere óta először előzte meg a Bitcoint. Ezzel párhuzamosan az Ethereum származtatott piacán tapasztalható fokozott aktivitás a tőkeáramlások lehetséges átrendeződésére utal, amint azt a Glassnode legutóbbi jelentése is felvázolja.

A dolgok összességében az altcoin-piac kollektíven figyelemre méltó rugalmasságot mutat, ami alátámasztja van de Poppe pozitív előrejelzéseit a jövőbeli nyereséggel kapcsolatban. Érdemes azonban megjegyezni, hogy a kriptopénzek piaca dinamikus és gyors változásoknak van kitéve. Mint ilyen, a körültekintő megközelítés magában foglalja az alapos kutatást, mielőtt befektetési döntéseket hozunk.

Kezdő

Kezdő kriptovaluta útmutató

Középhaladó

Középhaladó útmutató a blokkláncról és a kriptográfiáról

Szakértő

Kriptopénz hírek szakértők számára