Top kripto
  Top kripto

   MicroStrategy tervez $500M átváltható kötvények növelésére Bitcoin Holdings

   A Nasdaqon jegyzett üzleti intelligenciával foglalkozó MicroStrategy bejelentette, hogy 500 millió dollár értékű átváltható elsőbbségi kötvényt kíván kibocsátani. A kibocsátásból származó bevételt további bitcoinok megszerzésére és egyéb vállalati kezdeményezések támogatására fordítják.

   Ezek a kötvények fedezetlenek lesznek, és a MicroStrategy elsőbbségi kötelezettségeinek minősülnek. A kamatfizetések évente kétszer, konkrétan június tizenötödikén és december tizenötödikén történnek majd, 2024. december tizenötödikétől kezdődően. A kötvények 2032-ben válnak esedékessé.

   A kibocsátás megvalósulása a piaci feltételek függvénye, és a véglegesítés időzítése vagy feltételei tekintetében nincs bizonyosság.

   Emellett 2029. június huszadikától kezdődően a vállalat dönthet úgy, hogy a kötvények egy részét vagy egészét készpénzért váltja vissza, bizonyos feltételektől függően.

   A zártkörű kibocsátás az 1933. évi értékpapírtörvény 144A szabálya szerint minősített intézményi vásárlóknak minősülő magánszemélyek számára lesz elérhető.

   A MicroStrategy jelenleg 214 400 BTC-t birtokol, több mint 14 milliárd dollár értékben, ezzel a tőzsdén jegyzett vállalatok közül a legnagyobb bitcoin-tulajdonos.

   A cég 2020-ban kezdte meg bitcoin-felvásárlási stratégiáját, a kriptopénzt tartalékeszközként fogadta el. Ez a stratégiai lépés a MicroStrategy-t a kriptopénzek piacának jelentős szereplőjévé tette.

   Ismerje meg Yana-t, a több mint hétéves tapasztalattal rendelkező kriptopénz szakértőnket. Kiterjedt technológiai ismeretekkel rendelkezik, különösen a blokklánc és a decentralizált pénzügyek innovatív területein. Yana kiválóan ért a részletes útmutatók, úgynevezett fehér könyvek megírásához, valamint a tokenomikával kapcsolatos tanácsadáshoz, am ..