M. Novogratz merész Bitcoin előrejelzése a feleződés előtt

Kezdő

Kezdő kriptovaluta útmutató

Középhaladó

Középhaladó útmutató a blokkláncról és a kriptográfiáról

Szakértő

Kriptopénz hírek szakértők számára

Miközben a Bitcoin a 2024 áprilisában esedékes, várva várt feleződésére készül, Mike Novogratz, az ünnepelt befektető megosztja a vezető digitális eszköz jövőbeli pályájára vonatkozó bullish kilátásait.

Novogratz, a Galaxy Investment, egy kripto befektetésekre szakosodott neves cég vezérigazgatója nemrégiben a közösségi médiában adott éleslátó kommentárt a Bitcoin közelgő feleződéséről. Mivel a kriptopénz nemrég átlépte az 1 billió dolláros piaci kapitalizációs mérföldkövet, és megközelíti az 52 500 dolláros értékelést, ami alig marad el a korábbi 69 000 dolláros történelmi csúcsától, Novogratz kiemeli a közelgő feleződés jelentőségét.

A szűkösség fogalmára felhívva a figyelmet, Novogratz kiemelte a Bitcoin-bányászat közelgő nehézségeinek növekedését, hangsúlyozva, hogy a megnövekedett kereslet és a kínálat csökkenése a Bitcoin árfolyamának további emelkedését eredményezheti. Megismételte a kínálati dinamika fontosságát az eszközárak befolyásolásában, és megismételte azt az érzést, hogy a csökkenő kínálat és a tartós kereslet hosszú távon növelheti a Bitcoin értékét.

Novogratz éleslátó elemzése mellett az intézményi befektetők közelmúltbeli mozgásai is alátámasztják, hogy a Bitcoin egyre inkább integrálódik a mainstream pénzügyi környezetbe. Nevezetesen a BlackRock, egy globális befektetési menedzsment óriás, jelentősen, 105 280 BTC-re növelte Bitcoin-állományát a spot iShares Bitcoin Trust, IBIT révén, tovább szilárdítva a digitális eszközbe vetett intézményi hitet.

Készüljön fel egy vad utazásra

A történelmi trendek azonban egy visszatérő mintát mutatnak, amelyben a Bitcoin jellemzően márciusban, a feleződés éveiben árcsökkenésen megy keresztül, amelyet egy későbbi, újra fellendülő bikás lendület követ. Ez a ciklikus viselkedés, ahogyan azt korábban a Matrixport, egy vezető digitális eszköz pénzügyi szolgáltatási platform is megjegyezte, megerősíti a rövid távú piaci volatilitás narratíváját a tartós hosszú távú optimizmus közepette.

Továbbá a Bitcoin bányászati nehézségének közelmúltbeli, 75,5 T rekordmagasra emelkedése a hálózat robusztusságát bizonyítja, ami a kriptovaluta történelmileg bikás pályáját jelzi.

A felezési esemény közeledtével az olyan befektetők, mint Novogratz, továbbra is optimistán tekintenek a Bitcoin jövőjére, az intézményi befektetéseket, a kínálati dinamikát és a történelmi előzményeket említve, mint a digitális eszköz ökoszisztéma fenntartható növekedésének kulcstényezőit.

Kezdő

Kezdő kriptovaluta útmutató

Középhaladó

Középhaladó útmutató a blokkláncról és a kriptográfiáról

Szakértő

Kriptopénz hírek szakértők számára