Glassnode alapítók leleplezni Bitcoin robbanásszerű árfelhajtó mintát és merész célpontot

Kezdő

Kezdő kriptovaluta útmutató

Középhaladó

Középhaladó útmutató a blokkláncról és a kriptográfiáról

Szakértő

Kriptopénz hírek szakértők számára

A Glassnode, egy kiemelkedő kriptoelemző cég társalapítói egy visszatérő mintázat alapján potenciálisan átalakító pályát vizionálnak a Bitcoin (BTC) számára. Hangsúlyozva a Mark Twainnek gyakran tulajdonított “A történelem nem ismétli önmagát, de gyakran rímel” mondást, Jan Happel és Yann Allemann, akik az X közösségi médiaplatformon Negentropic néven futnak, rámutatnak a BTC heti grafikonon kialakuló bikazászlójára. Ez a minta az elmúlt két bikapiacon megfigyelt viselkedést idézi, és egy parabolikus emelkedés potenciális előfutárát jelzi.

“A BTC egy bikazászlós korrekciót követően a 6,618-as Fibonacci kiterjesztésig jutott. Jelenleg egy kisebb korrekcióban vagyunk, mint 2017 végén és 2020 végén.
Vajon 2024-ben rímel a történelem – és a BTC a 6,618-as Fib kiterjesztéshez mozog ebben a bikapiacon? Ez ~120.000 dolláros célt adna nekünk. Az idő majd megmondja!”

A technikai elemzésben a kereskedők gyakran alkalmazzák a Fibonacci kiterjesztéseket a profitcélok becslésére és az árvisszahúzódások előrejelzésére, a Fibonacci-arányokra támaszkodva a betekintést. A Glassnode társalapítóinak megfigyelése illeszkedik ehhez a módszerhez, ami arra utal, hogy a Bitcoin jelentős felfelé irányuló mozgásra készülhet.

E rövid távú ingadozás ellenére a Glassnode társalapítói továbbra is optimisták, nem csak a Bitcoinnal kapcsolatban, hanem a részvényekkel kapcsolatban is bullish hangulatot fejeznek ki.

“A trendkövetés egy erős befektetési stratégia! Kérdezd meg magadtól: “Miért vagyok medve a részvényekre a jelenlegi technikai beállítások mellett?”. A Nasdaq most lépte át a korábbi történelmi csúcsokat. A három hónapos SMA [egyszerű mozgóátlag] és a 12 hónapos SMA felett van. A három hónapos SMA pedig a 12 hónapos SMA felett van.
Az RSI (Relatív Erősség Index) 66-on áll (= erős lendület). A MACD (mozgóátlag konvergencia divergencia) bullish és emelkedik. Egy trendkövető perspektívából…. miért várnék itt összeomlást?”

Az árfolyam momentumát vizsgálva a Relatív Erősség Index (RSI) egy döntő fontosságú mutató. A 30 alatti érték túladott állapotokra utal, míg a 70 feletti szint potenciális túlvett állapotokat jelez. Ezzel párhuzamosan a Moving Average Convergence Divergence (MACD) mutatót hagyományosan a trendfordulók azonosítására és a folyamatban lévő trendek érvényesítésére használják.

Összefoglalva, a Glassnode társalapítói arra utalnak, hogy a Bitcoin tükrözheti a történelmi mintákat, ami egy bullish forgatókönyvet mutat be potenciális felfelé irányuló lendülettel. A technikai elemzési eszközök tovább támogatják optimista kilátásaikat, betekintést nyújtva a potenciális nyereségcélokba és a trend megerősítésébe.

Kezdő

Kezdő kriptovaluta útmutató

Középhaladó

Középhaladó útmutató a blokkláncról és a kriptográfiáról

Szakértő

Kriptopénz hírek szakértők számára