Top kripto
  Top kripto

   Fidelity szakértő: a bitcoin exponenciális arany

   Jurrien Timmer, a Fidelity globális makroadatokért felelős vezetője nemrég „exponenciális aranynak” nevezte a bitcoint. Kiemelte, hogy a bitcoin „értéktárolóként” jelent meg. Timmer úr egy posztsorozatban osztotta meg gondolatait, amelyben a bitcoin növekvő jelentőségéről értekezik a pénzügyi palettán.

   Timmer úr hangsúlyozta a Bitcoin egyedülálló helyzetét a piacon. Növekedését az internet és a mobiltelefonok gyors elterjedéséhez hasonlította. Timmer szerint a Bitcoin korlátozott kínálata és növekvő elfogadottsága digitális eszközként potenciális hosszú távú értékmegőrzővé teszi, hasonlóan az aranyhoz.

   A bitcoinhoz hasonló piaci pozícionálás

   Hozzászólásaiban Timmer hangsúlyozza, hogy a Bitcoin értékének kulcsa az elfogadási arány és a hálózat növekedése. Megjegyezte, hogy bár a hagyományos eszközökhöz képest a Bitcoin még gyerekcipőben jár, az elfogadása gyorsan gyorsul. Ez a gyors növekedés alátámasztja azt az elképzelést, hogy a bitcoin a jövőben fontos értéktárrá válhat.

   „Az alábbi grafikon a Bitcoin-hálózat növekedését mutatja egy egyszerű teljesítménygörbe szerint. A nem nulla címek száma ezen a teljesítménygörbén konvergál, a bitcoin árfolyama pedig ingaként leng körülötte” – mondta. „Ilyen a bitcoin egyedülálló boom és bust ciklusainak sorozata.

   A Bitcoin elfogadási görbéje

   Timmer úr támogatása része annak a szélesebb körű trendnek, hogy az intézményi befektetők felismerik a bitcoinban rejlő lehetőségeket. Véleménye megerősíti a Bitcoin növekvő legitimitását a pénzügyi iparágon belül, ami azt jelzi, hogy a jövőben döntő szerepet játszhat a befektetési stratégiákban.

   „A Bitcoin-hálózat növekedése az elmúlt hónapokban lelassult, miközben az ára tovább emelkedett” – zárja a szerző. „Véleményem szerint ez az ár és az elfogadás közötti eltérés magyarázatot adhat arra, hogy a bitcoin miért lassult le egy kicsit a potenciális új történelmi csúcsok felé tartó versenyben. Az inga csak eddig tud lendülni. Ahhoz, hogy az új csúcsok tartósak legyenek, a hálózatnak újra fel kell gyorsulnia”.

   Röviden, Jurrien Timmer megfigyelései meggyőző érvekkel támasztják alá a bitcoin potenciálját. Azzal, hogy az aranyhoz hasonlítja, és kiemeli a gyors elfogadottságát, Timmer rávilágít a Bitcoin egyedülálló helyére a pénzügyi világban. A Bitcoin szerepe a globális gazdaságban még fontosabbá válhat, ahogy egyre több intézményi befektető érdeklődik iránta.

   Ismerje meg Yana-t, a több mint hétéves tapasztalattal rendelkező kriptopénz szakértőnket. Kiterjedt technológiai ismeretekkel rendelkezik, különösen a blokklánc és a decentralizált pénzügyek innovatív területein. Yana kiválóan ért a részletes útmutatók, úgynevezett fehér könyvek megírásához, valamint a tokenomikával kapcsolatos tanácsadáshoz, am ..