Top kripto

  Crypto Insider mindössze 3 óra alatt 1000 dollárból 1 millió dollárt csinál 1 millió dollárt

  A 2024-es kriptopiaci rally a bikapiac tipikus jeleit mutatta. Ezek közé tartoznak az új érmék kibocsátása, a Bitcoin új történelmi csúcsra emelkedése és számos történet a gyors vagyongyarapodásról.

  Az egyik legfrissebb sikertörténet június 6-án bukkant fel. A Solscan adataiból kiderült, hogy egy bennfentes több mint 190 millió Hulkamania (HULK) tokent vásárolt. Ez a teljes kínálat 19%-át tette ki, és mindössze 7,1 Solana (SOL) árába került, ami akkoriban 1200 dollárt ért.

  Három órán belül a bennfentes több mint 5760 SOL-ért, azaz közel 1 millió dollárért adta el a HULK tokeneket. Ez a kereskedés több mint 81 000%-os hozamot hozott, a Lookonchain szerint mintegy 812-szeresére növelve a befektetést.

  Ez a masszív eladás mintegy 85%-kal zuhant le a HULK token árfolyamát.

  Massive-money-sale-brought-HULK-token-price-about-85%-down-about-85%-ostól

  A token tovább esett, és a rejtély tovább mélyült, amikor Hulk Hogan az Instagramon azt állította, hogy az X-fiókját feltörték. Felszólította a rajongókat, hogy ne vegyenek tudomást a kriptoval kapcsolatos posztokról.

  A Solana továbbra is vonzza az új projekteket

  2024-ben a Solana népszerű blokklánc volt az új kriptovaluták számára. Következetes üzemideje, skálázhatósága és költséghatékonysága vonzóvá teszi. A Solana token (SOL) is jelentős lelkesedést váltott ki.

  A SOL árfolyama 2023 végén az októberi 20 dollár körüli értékről újév napjára 100 dollár fölé ugrott. Erős teljesítménye 2024-ben is folytatódott, és mára elérte a 171,76 dollárt. Ez az emelkedés 69%-os növekedést tükröz az év eddigi részében.

  A SOL ára 20 dollárról 100 dollár fölé ugrott.

  A kripto bikapiac magasságai és mélypontjai

  A sok sikeres kereskedés ellenére az óvatosság továbbra is elengedhetetlen a kriptopiacon. A 2024-es bikapiacon is sok balhé és átverés történt.

  Például a Slerf (SLERF) mémérme mögött álló csapat egyik tagja röviddel a bevezetés után véletlenül 10 millió dollár értékű befektetést égetett el. Eközben a CondomSol mögött álló csapat úgy tűnt, hogy klasszikus szőnyeghúzást hajtott végre.

  Ismerje meg Yana-t, a több mint hétéves tapasztalattal rendelkező kriptopénz szakértőnket. Kiterjedt technológiai ismeretekkel rendelkezik, különösen a blokklánc és a decentralizált pénzügyek innovatív területein. Yana kiválóan ért a részletes útmutatók, úgynevezett fehér könyvek megírásához, valamint a tokenomikával kapcsolatos tanácsadáshoz, am ..