Bitcoin mérföldkő lehet szikra ellátási sokk, figyelmeztet Pompliano

Kezdő

Kezdő kriptovaluta útmutató

Középhaladó

Középhaladó útmutató a blokkláncról és a kriptográfiáról

Szakértő

Kriptopénz hírek szakértők számára

Anthony Pompliano, a Pomp Investments mögött álló látnok jelenleg rendkívül optimista kilátásokat hirdet a Bitcoin (BTC) kapcsán.

A CNBC egyik szegmense során Pompliano kifejtette nézőpontját, és azzal érvelt, hogy a számos katalizátor és történelmi mintázat keveréke miatt kihívás elképzelni egy olyan forgatókönyvet, amelyben a Bitcoin nem tapasztal további értéknövekedést.

“Most értünk el egy nagyon fontos mérföldkövet a feleződés előtt – most volt a Bitcoin legmagasabb heti, havi és negyedéves zárása. És így az elmúlt négy alkalommal, amikor ez megtörtént, a Bitcoin legalább 300%-kal felértékelődött a bikapiac hátralévő részében. Ez nem jelenti azt, hogy ez újra meg fog történni.
De az, hogy ez a feleződés előtt történt, olyan, mintha a keresleti sokk megtörtént volna, és most jön a kínálati sokk.”

Jelenleg a Bitcoin értékét 65 744 dolláron jegyzik, ami a januári mélypontról, ami nagyjából 39 500 dollár volt, mintegy 66%-os, lenyűgöző emelkedést jelent.

Pompliano továbbá kifejti, hogy a jelenlegi gazdasági nyugtalanság és az uralkodó kétségbeesés érzése jelentős tényezők lehetnek, amelyek a Bitcoin és a hasonló digitális valuták értékelését hajtják.

Felvet egy költői kérdést a remény hiányáról és az egyének által végrehajtott intézkedésekről, és azt sugallja:

“A dollár négy év alatt vásárlóerejének 25%-át veszítette el. 1,1 billió dollárnyi hitelkártyaadósságunk van. 43 millió amerikainak van szövetségi diákadóssága, az átlagos egyenleg 37 000 dollár. Az emberek elvesztették a reményt, nincs reményük. Hogyan lehet élni egy olyan országban, ahol 50 nagyvárosban olcsóbb bérelni, mint lakást venni?

Nincs reményük, és akkor mit tesznek?

Szerintem, ha elmész és veszel egy lottószelvényt, 300 millió az egyhez az esélye. Szerintem vannak emberek, akik most azt mondják: “Tudod mit? Egy memecoin esélye jobb, mint egy lottószelvényé. Azt hiszem, sokan vannak, akik azt mondják, hogy a Bitcoin valójában a legbiztonságosabb [fogadás].”

Kezdő

Kezdő kriptovaluta útmutató

Középhaladó

Középhaladó útmutató a blokkláncról és a kriptográfiáról

Szakértő

Kriptopénz hírek szakértők számára