Top kripto

  Bitcoin Hit $200K hamarosan, mondja Bernstein

  A Bernstein elemzői felfelé módosították a Bitcoin (BTC) árfolyam-előrejelzésüket 200 000 dollárra a korábbi 150 000 dolláros célról.

  Ezek a Wall Street-i szakértők azt állítják, hogy a Bitcoin és a kriptovalutákhoz kapcsolódó részvények még mindig alulértékeltek, és jelentős intézményi befektetések előtt állnak, mivel a múltbeli szabályozási aggályok elhalványulnak.

  Az elemzők kiemelik, hogy bíznak a „Bitcoin új ciklusának tézisében”. Megjegyzik, hogy az intézményi befektetők és a globális vagyonkezelők egyre nagyobb arányban fogadják el. Ez a tendencia szerintük csak a kezdet, a kereslet következő hulláma azoktól várható, akik jelenleg nem foglalkoznak a kriptovalutával.

  Bitcoin ETF-ek és az intézményi érdeklődés masszív nyereséget eredményez

  Jelentésük hangsúlyozza, hogy a Bitcoin ETF-ek még mindig a kezdeti szakaszban vannak. Amióta a BlackRock 2023. június 15-én benyújtotta Bitcoin ETF kérelmét, a Bitcoin árfolyama 150%-kal ugrott meg.

  Kezdetben a lakossági befektetők voltak a Bitcoin ETF-ek allokációjának fő mozgatórugói, az intézményi befektetők mindössze 22%-ot tettek ki.

  A Bernstein a közeljövőben jelentős növekedésre számít, és azt jósolja, hogy a Bitcoin ETF-ek a harmadik negyedévre/negyedik negyedévre megkapják a nagy bankházak és a nagy privát banki platformok jóváhagyását. Annak ellenére, hogy némi szkepticizmus szerint az ETF-áramlások nem valódiak, a Bernstein a kezdeti intézményi érdeklődést, amelyet a „cash & carry trade” stratégia vezérel, a szélesebb körű elfogadás előfutárának tekinti.

  Ahogy ezek a befektetők egyre jobban megbarátkoznak a jobb ETF-likviditással, valószínűleg fontolóra veszik a „nettó hosszú” pozíciókat. Az elemzők a harmadik és negyedik negyedévben felgyorsult Bitcoin ETF-beáramlást jósolnak, ami új belépési pontokat biztosít az intézményi kereslet következő hulláma előtt.

  BTC befektetések további növekedés előtt állnak

  A Bernstein elemzése azt mutatja, hogy a Bitcoin portfólióallokációkban nagy növekedési potenciál rejlik. A 13-F bejelentések szerint az intézményi befektetők a kezelt vagyon (AUM) 22%-át kezelik, ebből a fedezeti alapok mintegy 36%-ot tesznek ki.

  Bernstein szerint e befektetők számára a következő logikus lépés a „hosszú” pozíciók mérlegelése, ami azt jelenti, hogy hosszabb ideig tartják a Bitcoint, hogy részesüljenek a potenciális értéknövekedésből.

  A pénzügyi tanácsadók, különösen azok, akik kis és közepes méretű portfóliókat kezelnek, amelyek 0,1-0,3%-ot allokálnak Bitcoin ETF-ekbe, kezdenek valódi keresletet generálni. A jegyzet szerint az ETF-eket jóváhagyó nagyobb tanácsadók és a meglévő portfóliókon belüli jelentős allokációs hely a jövőbeli növekedés fő mozgatórugói lesznek.

  Az elemzők a jelenlegi kriptoárszinteket a korábbi piaci ciklusokhoz hasonlítják. Azt sugallják, hogy a ma 60 000 dolláros Bitcoin árfolyam hasonló ahhoz, mintha a Bitcoin 2020 júniusában 10 000 dollár alatt lenne. A közelmúltbeli rally ellenére úgy vélik, hogy a BTC még mindig egy korai ciklusban van, és a jelenlegi szinteken vonzó. Arra a következtetésre jutnak, hogy az eszközkezelőknek komoly okuk van arra, hogy javítsák marketing- és forgalmazási erőfeszítéseiket a kriptoüzletáguk bővítése érdekében.

  Összefoglalva, a Bernstein felülvizsgált előrejelzése és elemzése meggyőző érveket mutat be a Bitcoin növekedési potenciáljáról. Kiemelik az intézményi befektetők növekvő érdeklődését, a Bitcoin ETF-ek korai szakaszát és a portfólióallokációk jelentős növekedési potenciálját. A szabályozási aggályok elhalványulásával és az intézményi elfogadottság növekedésével a Bitcoin jelentős jövőbeli növekedésre látszik felkészültnek.

  Ismerje meg Yana-t, a több mint hétéves tapasztalattal rendelkező kriptopénz szakértőnket. Kiterjedt technológiai ismeretekkel rendelkezik, különösen a blokklánc és a decentralizált pénzügyek innovatív területein. Yana kiválóan ért a részletes útmutatók, úgynevezett fehér könyvek megírásához, valamint a tokenomikával kapcsolatos tanácsadáshoz, am ..