Top kripto
  Top kripto

   Bitcoin figyelmeztetés: $50K-ra való esést jósolnak a szakértők

   A 10x Research szakértői azt jósolják, hogy a Bitcoin július 4-én 57 000 dollár alá esik a jelenlegi 60 000 dollár feletti árfolyamról. Úgy vélik, hogy ez a meredek csökkenés folytatódhat, és potenciálisan tovább eshet 50 000 dollár körüli szintre.

   Ez a 60 000 dolláros szintről 50 000 dollárra történő elmozdulás jelentős változást jelent a piaci hangulatban. A 10x Research szerint ez a változás a vásárlási aktivitás lassulásának és az eladási nyomás növekedésének köszönhető.

   Markus Thielen, a 10x Research elemzője megemlítette, hogy a csökkenő tendencia várható volt. Kifejtette: „Június eleji adataink már egy túlvásárolt piacot jeleztek, amely készen állt a korrekcióra”.

   Tartalomjegyzék

   Következmények a Bitcoin-befektetők számára

   A Bitcoin árfolyamának hirtelen 5,44%-os esése jelentős hatással volt a befektetői hangulatra és a piaci likviditásra. Ez a hatás a Bitcoin 1,1 milliárd dolláros piaci kapitalizációjában és a kereskedési volumen 57%-os növekedésében is megmutatkozik.

   A 10x Research jelentése kiemelte, hogy a Bitcoin bányászok és a spot Bitcoin ETF vásárlók számára kulcsfontosságú szint megtörése felgyorsíthatja az áresést. A támaszszintek áttörésével az eladók igyekeznek likviditást találni.

   Ez az eladási hullám egybeesik az Mt. Gox várható visszafizetéseivel, összesen 8,5 milliárd dollár értékű bitcoinnal, amelyek júliusban kezdődnek.

   A 10x Research jelentése szerint a 60 000 dolláros támaszszint áttörése után már csak a rosszul informált kereskedők hajlandóak vásárolni ezen az áron.

   Bitcoin árelőrejelzések

   Bitcoin árelőrejelzések

   A jelentés fenntartja a Bitcoin árfolyamára vonatkozó óvatos kilátásokat, és azt tanácsolja a kereskedőknek, hogy a folyamatos volatilitásra felkészülve a kockázatkezelésre összpontosítsanak. Kijelentették: „Figyelmeztettünk, hogy ez nem az az idő, amikor önelégültnek kell lenni”.

   A hosszú távú Bitcoin-tulajdonosok által felvett nyereségek

   Az IT Tech friss elemzése a csökkenő tendenciát annak tulajdonítja, hogy a hosszú távú tulajdonosok jelentős nyereséget kaszáltak.

   Július 3-án a hosszú távú tulajdonosok Spent Output Profit Ratio (SOPR) értéke meghaladta a 10-es értéket. Ez azt jelzi, hogy a Bitcoint az eredeti vételár legalább tízszereséért adták el.

   Az elemzés szerint a hosszú távú Bitcoin-tulajdonosok, akik jellemzően nagyjából öt-hét évig tartják a birtoklásukat, hozzájárultak a piacon tapasztalható megnövekedett eladási nyomáshoz. Ezek a tulajdonosok most nyereséget vesznek fel, ami tovább növeli a lefelé irányuló lendületet.

   Ismerje meg Yana-t, a több mint hétéves tapasztalattal rendelkező kriptopénz szakértőnket. Kiterjedt technológiai ismeretekkel rendelkezik, különösen a blokklánc és a decentralizált pénzügyek innovatív területein. Yana kiválóan ért a részletes útmutatók, úgynevezett fehér könyvek megírásához, valamint a tokenomikával kapcsolatos tanácsadáshoz, am ..