Bitcoin ETF Surge Szikrák előrejelzések $112K Ár

Kezdő

Kezdő kriptovaluta útmutató

Középhaladó

Középhaladó útmutató a blokkláncról és a kriptográfiáról

Szakértő

Kriptopénz hírek szakértők számára

A CryptoQuant által nyújtott meglátások szerint nagy a valószínűsége annak, hogy a Bitcoin ára a folyó éven belül elképesztő 112 000 dollárra emelkedik, ha a spot tőzsdén kereskedett alapokba (ETF-ek) történő folyamatos pénzbeáramlás folytatódik.

Ez a Ki Young Ju vezérigazgató által megfogalmazott előrejelzés a kriptopénzpiac potenciális bullish pályáját hangsúlyozza. Ju az X-en folytatott megbeszélések során hangsúlyozta, hogy a Bitcoin még a “legrosszabb esetben” is jelentős emelkedést élhet át, és legalább 55 000 dollárig emelkedhet. Ez az előrejelzés jelentős, közel 15%-os emelkedést jelent a hétfőn megfigyelt árakhoz képest.

Az előrejelzéseket a beáramlásoknak a Bitcoin piaci kapitalizációjára gyakorolt hatásának elemzése alapozza meg, egy olyan metrikus arányszám aprólékos vizsgálatával párosulva, amely történelmileg jelzi, hogy az árak “túlértékeltnek” vagy “alulértékeltnek” minősülnek-e.

Kiemelve a spot ETF-ekből származó jelentős, havonta körülbelül 9,5 milliárd dollárt kitevő beáramlásokat, a Ju spekulált a realizált Cap potenciális éves növekedéséről, amely potenciálisan elérheti a lenyűgöző 114 milliárd dollárt. Ju még a GBTC-hez hasonló entitásokból származó kiáramlásokkal együtt is jelentős, 76 milliárd dolláros növekedést vizionált, ami a jelenlegi 451 milliárd dollárról 527-565 milliárd dollár közötti tartományba emelheti a realizált felső határt.

Ju tovább magyarázta a Bitcoin piaci kapitalizációját a realizált kapitalizációval szemben követő arány jelentőségét – ez a mutató az aktív tokeneket tükrözi az utolsó kereskedési árfolyamon. Ez az arány, amely az előrejelzések szerint a 104 000 és 112 000 dollár közötti spekulált ársávban eléri a 3,9-es értéket, történelmileg potenciális piaci csúcsot jelez.

A spot Bitcoin ETF-ek meteorikus emelkedése egy kirobbanó tendenciát jelez: a legfrissebb rendelkezésre álló adatok szerint, mindössze egy hónappal a bevezetésük után, a birtoklás meghaladta a 192 000 bitcoint.
Viszonylag rövid létezésük ellenére ezeknek az alapoknak máris sikerült dollármilliárdokat vonzaniuk a Bitcoin-nak a közvetlen tulajdonlás és tárolás nélkül kitettséget kereső befektetőktől. Ez a növekvő érdeklődés tovább szilárdítja a Bitcoin pénzügyi téren való felemelkedésének lehetőségét, kiemelve a kriptovaluta befektetési stratégiák fejlődő dinamikáját.

Kezdő

Kezdő kriptovaluta útmutató

Középhaladó

Középhaladó útmutató a blokkláncról és a kriptográfiáról

Szakértő

Kriptopénz hírek szakértők számára