Top kripto
  Top kripto

   Bitcoin ár esik alatt $62,500 közepette piaci turbulencia

   A Bitcoin ára 62 500 dollár alá esett. Ez az egyik legnagyobb értékcsökkenés, amit a digitális valuta idén látott. Jelenleg a Bitcoin körülbelül 62 490 dollárt ér. Ez az áresés hat nap után következett be, amikor az Egyesült Államokban többen adtak el Bitcoin ETF-eket, mint ahányan vásároltak. Az emberek nem biztosak abban sem, hogy mi lesz a pénzpolitikával, mivel az elmúlt héten a Bitcoin árfolyama 6%-ot esett.

   Az Ethereum, a második legnagyobb digitális valuta szintén 6%-ot veszített értékéből az elmúlt héten. A hónap elején még 4000 dollár közelében volt, mostanra azonban 3360 dollárra esett vissza.

   A Federal Reserve úgy döntött, hogy nem változtat a jegybanki alapkamaton.

   Idén csak egyszer tervezik csökkenteni. Ez kevesebb, mint a korábban tervezett három alkalom. Az árak nem emelkednek olyan gyorsan, mint korábban, de még mindig magasabbak, mint a Fed 2%-os célja. Ha a kamatlábak magasak maradnak, az emberek nem biztos, hogy olyan kockázatos dolgokba akarnak befektetni, mint a digitális valuták.

   A szélesebb kriptopénzpiac is visszaesést tapasztal.

   Az összes digitális valuta összértéke 3,5%-kal csökkent az elmúlt napban, és most 2,39 billió dolláron áll. Különösen a BNB, a Solana és az XRP esetében volt jelentős az értékcsökkenés, többek között a múlt héten 6,6%-os, 16%-os és 4%-os veszteséggel.

   A kriptopénzek piaca hanyatlik

   A TON, a Telegram digitális valuta szintén veszített az értékéből. A hónap eleji legmagasabb, 8,25 dolláros árfolyamához képest 13%-ot esett.

   Még az olyan ellenállónak tűnő mémérmék, mint a Dogecoin, a Shiba Inu és a PEPE sem immunisak a piac ingadozására. Egyetlen nap alatt 5%, 6% és 11%-os veszteséget szenvedtek el. A Dogwifhat, egy másik mémérme különösen meredek zuhanáson ment keresztül, a múlt heti értékének körülbelül a felét veszítette el.

   Ismerje meg Yana-t, a több mint hétéves tapasztalattal rendelkező kriptopénz szakértőnket. Kiterjedt technológiai ismeretekkel rendelkezik, különösen a blokklánc és a decentralizált pénzügyek innovatív területein. Yana kiválóan ért a részletes útmutatók, úgynevezett fehér könyvek megírásához, valamint a tokenomikával kapcsolatos tanácsadáshoz, am ..