Top kripto

  Biden felbérel egy mémmestert a 2024-es kampányhoz

  Joe Biden’elnök újraválasztási kampánya mémszakértőt keres a Z generációs szavazók megnyerésére.

  A Biden for President (BFP) kampánya állást hirdetett egy “Partner Manager.” Ez a személy fogja kezelni “a napi műveleteket az internet’top tartalmak és mémoldalak bevonásával.”

  Biden’csapata a Delaware állambeli Wilmingtonban székelő mémmenedzsernek évi 65 000 és 85 000 dollár közötti összeget fizet majd. Ez a fizetés valamivel meghaladja a digitális marketingesek átlagos fizetését az Egyesült Államokban, az Indeed szerint.

  A Biden mémek fő feladata a digitális médiavállalatokkal, podcastelőkkel és “mémoldalakkal” a különböző közösségi médiaplatformokon való kapcsolattartás.

  Biden’csapata már korábban is használt mémeket. 2022 elején felkarolták a “Dark Brandon” lézerszem mémjét, hogy a 81 éves férfit internet-értőnek tüntessék fel.

  Dark Brandon lézeres szemek meme

  Februárban Biden Seth Meyers’ Late Night showjában beszélt a Dark Brandon-mémről. Tréfásan azt mondta: “A pokolba is, neheztelek rá,” mielőtt felvette volna a sötét aviátor napszemüveget.

  Biden ismét viselte a napszemüveget, és az áprilisi Fehér Házi tudósítói’ vacsorán a közönség éljenzése közepette megemlítette a mémeket.

  Ez a lépés része Biden’azon törekvésének, hogy kapcsolatot teremtsen a fiatalabb szavazókkal.

  Sok demokrata párti is megváltoztatta a kriptoval kapcsolatos nézeteit. Ez a váltás úgy tűnik, követi Donald Trump’támogatását, miközben szavazatokat próbál nyerni.

  Trump szintén ismeri a mémeket. A 2023. augusztusi bűnözői fotója vírusszerűen terjedt el, miután a Fulton megyei börtönben a negyedik vádemelése miatt eljárást indítottak ellene.

  Donald Trump támogatja meme érmék

  A kampánya gyorsan elkezdett pólókat, bögréket és egyéb tárgyakat árulni a képével. Decemberben egy “MugShot” nonfungible token (NFT) kollekciót is kiadtak.

  Május elején a Trump-témájú MAGA memecoin népszerűségre tett szert, miután Trump kriptopárti megjegyzéseket tett.

  Ismerje meg Yana-t, a több mint hétéves tapasztalattal rendelkező kriptopénz szakértőnket. Kiterjedt technológiai ismeretekkel rendelkezik, különösen a blokklánc és a decentralizált pénzügyek innovatív területein. Yana kiválóan ért a részletes útmutatók, úgynevezett fehér könyvek megírásához, valamint a tokenomikával kapcsolatos tanácsadáshoz, am ..