Bennfentes előrejelzés: Spot ETF Buzz: XRP előkészített $5 Surge Spot ETF Buzz

Kezdő

Kezdő kriptovaluta útmutató

Középhaladó

Középhaladó útmutató a blokkláncról és a kriptográfiáról

Szakértő

Kriptopénz hírek szakértők számára

A Ripple korábbi igazgatója, Sean McBride a közelmúltban optimizmusát fejezte ki az XRP ökoszisztéma pályáját illetően, jelezve a lehetséges fejleményeket, amelyek jelentősen befolyásolhatják a jövőjét. McBride megjegyzései egy olyan időszakban hangzottak el, amikor a kriptopénz közösséget továbbra is a SEC által nemrég zöld utat adott a Bitcoin tőzsdén kereskedett alap (ETF) számára.

A Ripple “türelmetlenül várja” a Spot XRP ETF-et

Ennek fényében McBride utalt arra, hogy az XRPArmy előre láthatja egy spot XRP ETF bevezetését az amerikai piacra akár még idén, akár potenciálisan 2025-ben, ami további várakozással tölti el az ökoszisztémát.

Ráadásul McBride meglátásai egybeesnek a Ripple vezérigazgatójának, Brad Garlinghouse-nak a Bloombergnek adott nemrégiben adott interjúban tett megjegyzéseivel. Garlinghouse nyitottságát fejezte ki az XRP saját, a SEC által szentesített ETF-sorozatának gondolatával kapcsolatban, kiemelve a kripto befektetési tájképen belüli növekvő elfogadottságot és diverzifikációt.

Párhuzamot vonva a spot BTC ETF-ek jelenlegi megjelenése és a hagyományos részvénypiacok kezdete között, Garlinghouse hangsúlyozta a logikus fejlődést az ETF-kínálat különböző kriptoeszközökre való kiterjesztése felé, a diverzifikált portfóliók iránti befektetői preferenciák kielégítése érdekében.

Bár Garlinghouse tartózkodott attól, hogy konkrét részleteket áruljon el a Ripple ETF-szolgáltatókkal való együttműködéséről, kiemelte a vállalat átfogó támogatását a szélesebb XRP-közösség javát szolgáló kezdeményezésekre vonatkozóan. Ez az érzés összhangban van a Ripple stratégiai elképzelésével, amely alternatív joghatóságokat keresett, amelyek világosabb szabályozási keretekkel büszkélkedhetnek, különösen a leendő tőzsdei bevezetés (IPO) előtt.

A Ripple lehetséges külföldi tőzsdei bevezetése

2020 óta a Ripple jogi csatározásba keveredett az amerikai SEC-vel, ami arra késztette a vállalatot, hogy a szabályozási bizonytalanságok közepette alternatív lehetőségeket keressen a tőzsdei bevezetésre.

“Az Egyesült Államokban egy nagyon ellenséges szabályozó hatósággal próbálsz tőzsdére menni, amely jóváhagyta az S-1-edet, ez nem hangzik túl szórakoztatónak számomra. A Coinbase nyilvánvalóan jóváhagyta az S-1-et. És most a SEC beperli őket olyan dolgokért, amelyek az S-1-ben szerepeltek.”

mondta Garlinghouse az év elején a svájci Davosban megrendezett Világgazdasági Fórumon.

Garlinghouse korábban jelezte a Ripple azon szándékát, hogy a jogi vita lezárását követően a tőzsdére való bevezetésre törekszik, hangsúlyozva a vállalat elkötelezettségét az átláthatóság és a szabályozási követelményeknek való megfelelés iránt.

E fejlemények fényében a kedvező jogi kimenetel, az XRP-re vonatkozó amerikai spot ETF lehetséges bevezetése és a Ripple tőzsdei bevezetésének kilátásai együttesen hozzájárulnak az XRP árfolyamának bullish kilátásaihoz. Az elemzők egyre optimistábbak egy jelentős rally valószínűségét illetően, az előrejelzések a pszichológiailag jelentős 5 dolláros küszöb felé történő potenciális emelkedésre utalnak, ami aláhúzza az XRP ökoszisztémán belüli növekvő lendületet és befektetői bizalmat.

Kezdő

Kezdő kriptovaluta útmutató

Középhaladó

Középhaladó útmutató a blokkláncról és a kriptográfiáról

Szakértő

Kriptopénz hírek szakértők számára