AI Token Surges: $7,5-nél 250%-os növekedést érhet el

Kezdő

Kezdő kriptovaluta útmutató

Középhaladó

Középhaladó útmutató a blokkláncról és a kriptográfiáról

Szakértő

Kriptopénz hírek szakértők számára

Nem sokkal azután, hogy a Worldcoin (WLD), a ChatGPT úttörője, Sam Altman által közösen alapított úttörő digitális személyazonossági kezdeményezés figyelemre méltó új történelmi csúcsra (ATH) emelkedett 7,46 dolláron, a széles körben követett mesterséges intelligencia (AI) token erős jeleket mutat a bikás lendület kiterjesztésére, potenciálisan elképesztő 250%-os katapultálással.

Valóban, a Worldcoin nemrégiben kitört a napi grafikonon a felfelé ívelő párhuzamos csatornából, ami egy potenciális felfelé ívelő pálya előjátékának tűnik, ami még nagyobb magasságokba repítheti. Ez az elemzés összhangban van Ali Martinez kriptopénz szakértő által egy február 19-i bejegyzésben megosztott meglátásokkal.

A konkrétumokba belemerülve Martinez egy olyan forgatókönyvet fogalmazott meg, amelyben a Worldcoin 15 dollárig emelkedhet, és potenciálisan akár a 26 dollárt is elérheti, ami az utóbbi esetben elképesztő, 250%-os emelkedést jelentene, feltéve, hogy a kitörés fenntartható lesz, összhangban a WLD 2023 augusztusa óta tartó történelmi grafikonmintáival.

Érdemes megjegyezni, hogy a Worldcoin legutóbbi árfolyam-emelkedése egybeesik az OpenAI legújabb innovációjának, a Sora nevű, szövegből videót készítő AI modellnek a bemutatásával, amelyet egyesek “Hollywood Killer”-nek neveztek, mivel képes 60 másodperces videókat készíteni, amelyek gyakorlatilag megkülönböztethetetlenek a valós felvételektől.

A Worldcoin indulása

Emlékeztetőül, a Worldcoin keletkezése az OpenAI vezérigazgatójának részvételére vezethető vissza a Tools for Humanity égisze alatt működő projekt társalapításában, amelynek tokenjét hivatalosan 2023 júliusában indították el. Ezzel a bevezetéssel a kriptoeszköz szinte azonnal 60%-kal az egekbe szökött, amit a hatalmas kereslet és a generatív AI technológia iránti újraéledő érdeklődés hajtott.

A Worldcoin azonban nem volt mentes a szkepticizmustól, különösen a Szilícium-völgyön belül, ahol az online személyazonosság-ellenőrzés szokatlan megközelítése, amely íriszszkennelő gömböket tartalmaz, kritikát váltott ki, “gonosz alkotásnak” bélyegezve azt, amely “nagy valószínűséggel kudarcot vall”.

Mindazonáltal az ilyen kritikák nem tántorították el a felhasználókat, amit a gyakori, nyolc másodpercenkénti íriszszkennelés és a novemberben 4 millió letöltést meghaladó World App is bizonyít. A decemberben megfigyelt bálnatranzakciók megugrása, ahogy Martinez megjegyezte, jelentős ármozgásra való felkészülésre utal.
A cikk írásakor a Worldcoin token 7,45 dolláron kereskedik, ami figyelemre méltó 42,82%-os emelkedést jelent az elmúlt 24 órában, amihez még lenyűgözőbb 196,58%-os emelkedés párosul az előző hét napban, és 190,1%-os havi nyereség.

Összefoglalva, a WLD árfolyamának közelmúltbeli példátlan kiugrása a vállalat technológiai fejlesztései iránti megújult lelkesedést és a kriptoeszköz jövőbeli teljesítményével kapcsolatos optimizmust jelezheti. Mindazonáltal a befektetők számára bölcs dolog alapos kutatást végezni és felmérni a kapcsolódó kockázatokat, mielőtt belevetnék magukat.

Kezdő

Kezdő kriptovaluta útmutató

Középhaladó

Középhaladó útmutató a blokkláncról és a kriptográfiáról

Szakértő

Kriptopénz hírek szakértők számára