Top kripto

  A Sony átnevezi az Amber Japánt S.BLOX-ra és jelentős kriptotőzsde újraindítását tervezi

  Tavaly a Sony stratégiai, de diszkrét felvásárlást hajtott végre az Amber Japan, korábbi nevén DeCurret, egy helyi kriptopénz tőzsde felvásárlásával.

  Ez a felvásárlás, amelyet a Sony leányvállalatán, a Quetta Web-en keresztül hajtottak végre, a Quetta Web nyilvános jelenlétének hiánya miatt a radar alatt repült.

  Nemrégiben az Amber Japan bejelentette, hogy S.BLOX-ra változtatta a márkanevét, ezzel hivatalosan is felfedve a Sony tulajdonosi körét. Az S.BLOX közölte, hogy januárban továbbfejlesztette WhaleFin kriptokínálatát, és további fejlesztéseket tervez. A tőzsde célja, hogy együttműködjön a Sony csoport különböző üzleteivel.

  Jelenleg promóciós ajánlatot kínál a Nuro Mobile ügyfeleinek, a Sony mobil szerződéses viszonteladójának. Az új WhaleFin regisztrálók 3000 jen értékű bitcoint, azaz körülbelül 18,60 dollárt kapnak. A Nuro Mobile a Sony Network Communications keretében működik.

  Tartalomjegyzék

  Stratégiai beruházások erősítik a Sony blokklánc jelenlétét

  Tavaly a Sony ugyanezen részlege befektetett a Startale Labsbe, az Astar Network, a Polkadot parachain megalkotójába.

  Emellett a Sony és a Startale Labs közös vállalatot hozott létre a Sony blokkláncának kifejlesztésére, azzal a szándékkal, hogy a csoport szellemi tulajdonát a metaversumban hasznosítani tudják.

  Az olyan eszközökkel, mint a Sony Pictures, a Music és a PlayStation, a Sony számos márkát integrálhat a blokklánc-kezdeményezéseibe.

  A Sony Bank NFT Push és a digitális pénzügyi innovációk

  A Sony Bank is bővíti digitális lábnyomát a Sony Bank Connect alkalmazás közelgő elindításával, amely pénzügyi termékekhez kötött NFT szórakoztató jutalmakat kínál. A web3 alkalmazás előzetes regisztrációja két héttel ezelőtt kezdődött.

  Emellett a Sony egy NFT-piacteret, az SNFT-t is működtet, ahol a felhasználók NFT-jeiket osztályozhatják.

  A digitális bank aktív a blokklánc térben, stabilcoinok kibocsátását tervezi a Polygon blokkláncon.

  Márciusban kísérleti jelleggel 1 millió dollár értékben bocsátott ki egy lakossági befektetőknek szánt zöld pénzügyi értékpapír tokent, dollár felhasználásával, miután korábban saját ingatlan tokent indított.

  Merész lépés a kriptotőzsde piacára

  A Sony a WhaleFin kriptotőzsde újraindítását tervezi egy új alkalmazással – jelentette be a PR Times. Ez a lépés a Sony jelentős belépését jelenti a kriptotérbe.

  Korábban a Sony befektetéseken és partnerségeken keresztül vizsgálta a Web3-at, beleértve egy Web3 inkubációs programot az Astar Networkkel, valamint egy szabadalmi bejelentést a különböző játékok és konzolok közötti, nem-fungible tokenek (NFT) átvitelére.

  Ismerje meg Yana-t, a több mint hétéves tapasztalattal rendelkező kriptopénz szakértőnket. Kiterjedt technológiai ismeretekkel rendelkezik, különösen a blokklánc és a decentralizált pénzügyek innovatív területein. Yana kiválóan ért a részletes útmutatók, úgynevezett fehér könyvek megírásához, valamint a tokenomikával kapcsolatos tanácsadáshoz, am ..