A MicroStrategy legújabb Bitcoin befektetése: 850 BTC 37 millió dollárért!

Kezdő

Kezdő kriptovaluta útmutató

Középhaladó

Középhaladó útmutató a blokkláncról és a kriptográfiáról

Szakértő

Kriptopénz hírek szakértők számára

A MicroStrategy, a vezető üzleti intelligencia- és szoftvergyártó vállalat megerősítette rendíthetetlen elkötelezettségét a Bitcoin mellett azzal, hogy további 850 BTC-t vásárolt összesen 37,2 millió dollárért – jelentette be ma Michael Saylor alapító és elnök.

Andrew Kang, a MicroStrategy pénzügyi igazgatója elárulta: “A harmadik negyedév vége óta további 31 755 bitcoint szereztünk, ami az elmúlt három év legnagyobb negyedéves növekedését jelenti a bitcoin-állományunkban, és a 13. egymást követő negyedévet, amikor újabb bitcoinnal bővítettük a mérlegünket. Kihasználtuk a bitcoin árának jelentős emelkedését a negyedik negyedévben, és továbbra is felhasználtuk stratégiai tőkepiaci tevékenységeinket és a rendelkezésre álló készpénzt további bitcoinok felhalmozására, növelve ezzel a részvényeseink számára a hozzáadott értéket. Egyedülálló bitcoin-stratégiánk és bizonyított eredményeinknek köszönhetően 190 000 bitcoint halmoztunk fel 31 464 dolláros átlagos vételáron”.

A vállalat betörése a Bitcoin-piacra 2020 augusztusában kezdődött, 250 millió dolláros kezdeti BTC-befektetéssel. Azóta a MicroStrategy következetesen gyarapította Bitcoin-tartalékait, létrehozva egy kincstári tartalékstratégiát, amely több mint 190 000 bitcoint halmozott fel, amelyek értéke a jelenlegi piaci értéken több mint 8,2 milliárd dollár.

“2023 kivételes évnek bizonyult a MicroStrategy számára, mivel stratégiai módon tőkét gyűjtöttünk, hogy jelentősen növeljük bitcoin-tartalékainkat, miközben folytattuk az innovációt, beleértve a MicroStrategy AI, az úttörő AI-alapú BI-eszközünk fejlesztését és bevezetését” – jegyezte meg Phong Le, a MicroStrategy elnök-vezérigazgatója. “Mind a negyedik negyedévben, mind az egész évben kétszámjegyű növekedést értünk el az előfizetéses szolgáltatásokból származó bevételek terén, ami aláhúzza folyamatos elkötelezettségünket az üzletágunk felhőre való átállítása mellett. Úgy véljük, hogy működési keretrendszerünk, bitcoin stratégiánk és a technológiai innovációra helyezett hangsúlyunk megkülönböztetett lehetőséget kínál részvényeseink számára az értékteremtésre.”

A negyedik Bitcoin-feleződés közeledtével a MicroStrategy fenntartja agresszív Bitcoin befektetési stratégiáját, és nem mutatja jelét annak, hogy lassítana proaktív megközelítésén.

Kezdő

Kezdő kriptovaluta útmutató

Középhaladó

Középhaladó útmutató a blokkláncról és a kriptográfiáról

Szakértő

Kriptopénz hírek szakértők számára