Top kripto
  Top kripto

   A MicroStrategy 800 millió dollárt biztosít további Bitcoin megvásárlására

   A MicroStrategy, a Bitcoin egyik legnagyobb nyilvános birtokosa, sikeresen lezárta az átváltható kötvények új kibocsátását, hogy több BTC-t vásároljon.

   Június 20-án a MicroStrategy hivatalosan bejelentette, hogy befejezte a korábban tervezett, 2032-ben esedékes 2,25%-os átváltható szenior kötvények kibocsátását. Ez jelentős lépést jelent a vállalat számára, mivel továbbra is nagymértékben befektet a Bitcoinba.

   A kibocsátás során értékesített kötvények teljes összege 800 millió dollár volt. Ez az összeg 100 millió dollárt tartalmaz a további kötvények vásárlására vonatkozó opcióból származó 100 millió dollárt. Az első vásárlók június 17-én teljes mértékben éltek a vételi opciójukkal, június 18-án pedig további vásárlásra került sor. Ez a befektetők erős érdeklődését és bizalmát mutatja.

   Az eredeti vásárlók engedményeinek és jutalékainak, valamint a becsült kibocsátási költségeknek a levonása után az értékesítésből származó nettó bevétel megközelítőleg 786 millió USD-t tett ki.

   A MicroStrategy ezt a bevételt elsősorban további Bitcoin vásárlására, valamint általános vállalati célokra kívánja felhasználni. Ez a stratégiai lépés összhangban van a vállalat folyamatos elkötelezettségével a Bitcoin-állományának bővítése iránt.

   A MicroStrategy egy külön közleményben arról számolt be, hogy további 11 931 bitcoint vásárolt 786 millió dollárért. Ezt a vásárlást az átváltható kötvényekből származó bevételből és a többlet készpénzből hajtották végre, BTC-nként 65 883 dolláros áron.

   Június 20-án a MicroStrategy teljes Bitcoin-állománya 226 331 BTC-t tesz ki. Ezeket nagyjából 8,33 milliárd dollárért szerezték meg, BTC-nként 36 798 dolláros átlagáron.

   Ez a stratégiai pénzügyi manőverek sorozata aláhúzza a MicroStrategy rendíthetetlen elkötelezettségét a Bitcoin befektetési stratégiája mellett. A vállalat lépései azt tükrözik, hogy hisz a Bitcoinban, mint jelentős értéktárolóban rejlő potenciálban és a vállalati stratégia kulcsfontosságú eszközében.

   Ismerje meg Yana-t, a több mint hétéves tapasztalattal rendelkező kriptopénz szakértőnket. Kiterjedt technológiai ismeretekkel rendelkezik, különösen a blokklánc és a decentralizált pénzügyek innovatív területein. Yana kiválóan ért a részletes útmutatók, úgynevezett fehér könyvek megírásához, valamint a tokenomikával kapcsolatos tanácsadáshoz, am ..