A Cardano pénztárcájának növekedése megugrik

Kezdő

Kezdő kriptovaluta útmutató

Középhaladó

Középhaladó útmutató a blokkláncról és a kriptográfiáról

Szakértő

Kriptopénz hírek szakértők számára

A Cardano (ADA) jelentős jelenlétté vált a kriptopénzpiacon, amit a tárca létrehozásának ugrásszerű növekedése bizonyít, ami a blokklánc hálózatának növekvő elfogadottságát jelzi. Az elmúlt időszakban figyelemre méltóan megugrott az új Cardano tárcák létrehozása, ami a platform iránti növekvő érdeklődést tükrözi.

A Cardano Blockchain Insights-tól származó adatokból kiderül, hogy február 22. és február 23. között figyelemre méltó, közel 90%-os kiugrás volt a tárca létrehozásában, a számuk 1706-ról 3227-re emelkedett. Bár a növekedési ütem azóta kissé mérséklődött, az általános pálya továbbra is pozitív, és a tárcák száma megközelíti a 4,6 milliót.

A Cardano sokféle befektetőt vonz

Az ADA-tartozások elemzése ezeken a tárcákon belül változatos befektetői bázist mutat, a kisebb tárcák kisebb csökkenést tapasztalnak, míg a nagyobb befektetők állománya növekszik. Az 1 millió és 10 millió ADA közötti tárcák 1,01%-os növekedést tapasztaltak, a 10 millió és 100 millió ADA közötti tárcák pedig még jelentősebb, 2,14%-os növekedést.

Ez a változatos befektetői bázis arra utal, hogy a Cardano mind a kis-, mind a nagybefektetők számára vonzó, akik a piaci dinamikára reagálva aktívan módosítják állományaikat, megerősítve ezzel a Cardano piaci pozícióját és ápolva egy rugalmas ökoszisztémát.

“Hosszú távú tulajdonosok: Befolyás a jövőbeli árra

Az IntoTheBlock adatelemzése lenyűgöző betekintést nyújt az ADA tokenek különböző birtoklási időszakok szerinti eloszlásába. Lenyűgöző módon egy jelentős, 3 millió tokenből álló cache biztonságosan fészkel a hosszú távú befektetők pénztárcájában, ami a Cardano tartós potenciáljába vetett rendíthetetlen hitet mutatja. Továbbá, egy másik jelentős rész, 1,23 millió token kötelességtudóan egy és tizenkét hónap közötti időtartamra tartják, míg további 231 550 tokent frissen vertek vagy vásároltak, és kevesebb mint egy hónapja találtak otthonra a pénztárcákban. Ez a megoszlás a befektetői stratégiák és vélemények spektrumát hangsúlyozza, hozzájárulva a Cardano ökoszisztéma robusztusságához és sokoldalúságához.

A 4,6 millió új pénztárca hozzáadása a Cardano hálózat jelentős növekedését támasztja alá, ami növekvő érdeklődést és potenciált jelez. Ez a növekedés azt sugallja, hogy a Cardano egyre szélesebb felhasználói bázist vonz, megszilárdítva ezzel a blokkláncipar vezető szereplőjeként betöltött pozícióját.

Jön a korrekció?

Ali Martinez elemző egy nemrégiben készült elemzésében óvatosságának adott hangot, és az ADA potenciális korrekciójára utalt.

A TD Sequential eszközt használva a túlvásárolt vagy túladott állapotok azonosítására, Martinez elemzése az ADA legutóbbi emelkedését követően egy lehetséges csökkenést jelez, bár a pontos kimenetel továbbra is bizonytalan.

Bár a magasabb időkereteken az árfolyam trendje nem változott jelentősen, a közelmúltbeli emelkedés megkérdőjelezheti Martinez előrejelzését, rávilágítva a piaci dinamika összetettségére és a kriptopénz trendek változó természetére.

Kezdő

Kezdő kriptovaluta útmutató

Középhaladó

Középhaladó útmutató a blokkláncról és a kriptográfiáról

Szakértő

Kriptopénz hírek szakértők számára